PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milan Stepanov: Şampiyonluk için önümüzdeki en büyük engel Ziya Doğan'dı !


DeviL_MasteR
02-22-2008, 17:03
‘8 MİLYON EURO’YA BENİ SATMADILAR’


http://www.gunebakis.com.tr/images/8milyoneuro.jpg (http://www.gunebakis.com.tr/images/8milyoneuro.jpg)



Nuri Albayrak yönetimi döneminde Portekiz’in FC Porto takımına 3,5 milyon Euro karşılığı satılan ancak bugün Borsa değeri 18 milyon Euro olarak bildirilen Trabzonspor’un eski stoperi Milan Stepanov, “Beni 8 milyon Euro’ya Porto’ya satmadılar” dedi. Hürriyet Gazetesi’nin yayın hayatına yeni başlayan spor ekinde İsmail Er’in sorularını yanıtlayan Stepanov, Bordo-Mavili formayı giydiği süre içinde sadece 35 milyar lira para alabildiğini söyledi. Stepanov, “Porto benim bir yıldır peşimdeydi. Geçen sezonun devre arasında 8 milyon Euro verip alacaklardı, fakat, Porto nun bu iş için görevlendirdiği menejer, kendisinin medyada kabadayı olarak gösteren bir yönetici tarafından tehdit edilince vazgeçtiler. Adam arkasına bakmadan gitti. Bu sezonun başında ise 3,5 milyon EURO verip aldılar. Yani Trabzonspor 4,5 milyon Euro zarar etti” diye konuştu.

‘Sevdiğim İçin FİFA’ya Gitmedim’
Sırp stoper Milan Stepanov, “Trabzonspor a büyük umutlarla gelmiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Ne maç başı paralarımı, ne de primlerimi alabildim. 300 bin dolara anlaşmıştım ama 1 .5 senede 35 milyar lira alabildim. Trabzonspor da tek kazancım, iyi arkadaşlıklar oldu. Orada iken tanıştığım bazı kişilerle hala görüşüyorum. Hemen hepsiyle iyi dost oldum. Trabzonspor dan paramı alamayınca, bazı arkadaşlarım bana FİFA ya niye şikayet etmiyorsun? dediler. Bunu ben de düşündüm ama Trabzon a olan sevgim ve iyi niyetim buna engel oldu. Bazı yöneticiler var, onlar kendilerini bilirler, paramı vereceklerini söylediler ama bir lira bile cebime koyamadım. Trabzonspor geçen yıl şampiyon olabilirdi. Ama önümüzdeki en büyük engeli aşamadık. O engel Ziya Doğan dı. Teknik direktör koltuğuna Ziya Doğan ın yerine kimi oturtsanız şampiyon olurdu” dedi.

3 Yıldız Futbolcuya Övgü Dizdi
Stepanov, “Ziya Doğan benim Porto’ya transfer olacağıma hiç inanmadı. Ama bunu gerçekleştirdim. Parasal hiçbir sorunumuz yok. Portoda paranı bir gün bile getirmiyorlar. Porto işte bunun için dünyanın en büyük kulüplerinden biri olarak kabul ediliyor. Türkiye de paranı almak için muhatap bile bulamıyorsun. Para işine teknik adam bakar mı? Trabzon da bakıyor. Şimdi büyük ihtimalle gelecek yıl Chesea ya gideceğim. Trabzonspor da iken Fatih Tekke, Gökdeniz ve Hüseyin le çok iyi arkadaş oldum. Fatih iyi bir transfer yaptı. Gökdeniz ve Hüseyin de, Avrupa nın önemli takımlarında oynayacak kapasitedeler. Fatih, Gökdeniz ve Hüseyin Trabzonspor u gerçekten çok seviyor. Bu arkadaşlar paradan çok formayı düşünüyorlar. Açıkçası ben de onlara uydum ve Trabzon da parayı unuttum. Trabzonspor da yaşadıklarım bana büyük ders oldu” ifadelerini kullandı.

kaynak (http://www.gunebakis.com.tr/haberdetay.asp?id=3153&B=‘8%20MİLYON%20EURO’YA%20BENİ%20SATMADILAR’)


Şu adamı kaçırdık ya yok pahasına .. Karakteride çok sağlammış adam gibi adam işte ..