PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dora oyunları


komik_insan
08-23-2011, 19:02
Oyun dünyası , özellikle son yıllarda büyük gelişimkaydetti. Oyunların kalitesi , günden güne daha da artıyor. Özellikle de flashve 3d tarzı oyunlar , çocukların büyük ilgisini çekiyor. Çocuklar , oyunlarıellerinden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorlar. En fazla oynadıklarıoyunlar arasında ise genelde çizgi film oyunları var.
Çizgi film oyunları arasında en fazla dikkat çekenlerdenbiri de hiç şüphesiz ki Dora oyunları.Dora oyunları , başta kız çocuklarınınoynadığı oyunlar arasında yer alıyor. Yüzlerce farklı Dora oyunu bulabilirsiniz. Özellikle Dora Boyama oyunları , küçük çocukların sık oynadığı oyunlardan. Buoyunda seçtiğiniz renklerle Dora’yı boyuyorsunuz. Ayrıca benzer yapıdaoyunlarla da karşılaşabilirsiniz.
Dora oyunları (http://www.doraoyunlari.com/) , çocukların gelişimi için de oldukça önemlidir.Özellikle Dora 7 fark oyunları , çocukların dikkatini ve düşünme becerisinigeliştirmeye yarayan bu oyun türü , aynı zamanda büyüklerin de oynayabileceğiyapıdadır. Dora oyunlarıyla ilginçkeşiflerde bulunabilirsiniz. Oyun içerisinde farklı farklı canlılarlakarşılaşır ve bu engelleri geçmeye çalışırsınız. Aynı zamanda altın ve puangibi simgeleri de toplayarak ilerleyebilirsiniz. Dora oyunlarında genel amaç , en iyi puana sahip olmaktır. Dora oyunlarını oynadıktan sonra Dora‘yı daha da seveceksiniz. Artık sadece çizgi film ve kitaplarda değil ,oyunlarda da onu bulabileceksiniz. Doraoyunlarında Dora ‘ yı yönetmek size büyük keyif verecek.
Arama motorlarını kullanarak Dora oyunlarını rahatça bulabilirsiniz , fakat bu kadar uğraşmanızahiç gerek yok. Dora oyunları içintam size göre bir site var ; http://www.doraoyunlari.com (http://www.doraoyunlari.com/)! Bu adreste birbirinden ilginç ve güzel Doraoyunlarını bulabilirsiniz. Dora oyunları (http://www.doraoyunlari.com/) dışında başkaoyunlara da bu site aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Çizgi film dünyasının birdiğer yıldızı olan Kayu ‘nun oyunları da yine bu sitede yer almakta.