PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PREFABRİK YAPILAR HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER


komik_insan
08-21-2011, 18:43
PREFABRİK YAPILAR HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER
Prefabrik evler (http://www.prefabrikfiyatlari.org/) hakkında en çok merak ettiğiniz soruları cevaplamaya bu yazımızda. İlk olarak prefabrik konutları depreme rüzgara dayanıklı mıdır ve sadece yazlık amaçlı mıdır ve her yerde yapılabiliyor mu? Sorusuna cevap verelim
1., 2. ve 3. iklim bölgelerinde, prefabrik konutları 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir sağlamlık ve yalıtım sistemi ile donatılmıştır. 8,5 şiddetinde depreme ve rüzgara dayanıklıdır Prefabrik evler (http://www.prefabrikfiyatlari.org/)in kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak tüm Türkiye’nin illerinde ve ilçelerinde üretim yapılmaktadır.
Prefabrik yapıların ömrü ne kadardır ne kadar garantisi vardır derseniz. Prefabrik olarak 2 yıl fabrika garantisi veriliyor. Prefabrik konutlarda kullanılan malzeme betopandır. Ana üretici firma malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir, Prefabrik binanın taşıyıcı sistemi dış doğa ile irtibatlı bütün ****l aksamı galvaniz yapılarak paslanmaz çürümez ömrü uzatılmıştır.
Prefabrik konutlar da sıcak ve soğuk bölgeler de ısınma ve soğutma sorun olur mu? Derseniz de kış için soba, klima, doğalgaz veya elektrikli sobayla çok rahatlıkla ısına birisiniz yaz için de klimayla odanızı soğutabilirsiniz.
Alıcı Müşteri tarafından prefabrik konutlar için yapılması gereken işler de vardır. Peki, bunlar nelerdir. Zemin betonu hasırlı çubuk demirle 30 cm veya 50 cm su basmaz için beton atması ve her türlü hafriyat ve çevre düzenleme işleri zemin ve duvar kaplamaları (Şap, seramik, fayans, laminat parke vs.) , prefabrik bina harici dış bağlantıların yapılması (elektrik, pissu, temiz su ), belediyeden alınması gereken, müsaadeler ve ruhsat işleri , Isıtma ve soğutma tesisatları ( Kalorifer, klima vs..) İstanbul dışı montajlarda montaj ekibinin konaklama ve yemek bedelleri, malzemenin nakliye ve nakliye sigortası müşterimize aittir. Sizde prefabrik ev almayı düşünüyor iseniz tüm detaylı bilgileri http://www.prefabrikfiyatlari.org/ adresinden öğrenebilirsiniz.