PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatay hava durumu sitesi


komik_insan
08-21-2011, 18:14
Günlük gazetelerde basım anına kadar gelişen haberleri okur ve takip edebiliriz. Fakat yeni gelişen, anlık olayları günlük gazeteler aracılığı ile öğrenmemiz mümkün değildir. İnternet teknolojisi, her sektörü etkilediği gibi basın sektörünü de etkilemiştir. Gelişen internet teknolojisi, sanal gazeteciliğin oluşmasına olanak tanımıştır. Sanal gazetecilik sayesinde, yeni gelişen olayları an be an interneti kullanarak öğrenebiliriz. Sanal gazeteciliğin sağladığı en önemli yararlardan biri de hiç şüphesiz ki kâğıt kullanımının olmamasıdır. Sanal gazeteleri kullanarak, yaşadığınız çevrede ve dünyada olup bitenleri kolayca öğrenebilirsiniz.
Hatay ilimizin sınırda bulunmasından dolayı günlük gelişen olayların sayısı fazladır. Hatay ve çevresinde yaşayan halk bu haberleri internetin nimetlerinden faydalanarak kolayca okuyabilirler. Hatay’ın yerel gazetesi niteliğinde olan www.hataygazetesi.com (http://www.hataygazetesi.com/) sitesine girerek Hatay ve çevresinde olan bütün haberleri anlık takip edebilirsiniz. Ayrıca bu siteden Hatay’ın hava durumunu öğrenmenizde mümkün. Bu siteden sadece Hatay’ın merkezinde oturanlar değil İskenderun, Antakya (http://www.hataygazetesi.com/) gibi ilçelerinde oturanlar ve tüm Türkiye yararlanabilir. Çünkü bu sitenin asıl amacı Hatay ve çevresi hakkındaki haberleri yayınlamak olsa da ulusal haberlere de yer verilmektedir.
Çok iyi bir yazar kadrosuna sahip olan bu site, geleneksel gazeteden farksız bir biçimde haber yapar. İyi yazar kadrosu ile Hatay’da olup bitenleri evinize kadar taşıyan bir sitedir. Günlük özgün köşe yazıları yazan bu yazarlarımız Hatay ile ilgili bütün olayları günlük gözden geçirip bunları kendi yorumları ile yazarak sizlere aktarmaktadırlar. Hatay haber gazetesi Hatay haberlerini (http://www.hataygazetesi.com/) özgün bir dil kullanarak sizlere aktarmak için gün boyunca çalışmaktadırlar. Hatay hava durumu hakkında bilgi de alabileceğiniz bu site mükemmel bir haber kaynağıdır. Hatay’ın yanı sıra İskenderun ve Antakya gibi ilçelerinde de olup bitenleri sizlere üşenmeden sunmak için çalışmaktadırlar.