PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oriflame kataloğu


komik_insan
08-21-2011, 16:14
60 ülkede milyonlarca kişiye aktif olarak hizmet veren İsveçfirması Oriflame, müşteri ağını genişletmeye devam ediyor. Geliştirdikleripazarlama sistemi ve tamamen bitkisel maddelerden yapılan ürünler ilekullanıcılarını tamamen memnun etmekte, her geçen gün temsilci ve kullanıcısayısını arttırmaktadır. Oriflame firmasının sunmuş olduğu hizmetlerden pekçoğu bayanlara yönelik ürünlerin satışıdır. Uygun fiyatlar ile satılan buürünlerden temsilciler kar elde etmektedir.
Oriflame katalogları sayesinde tanıtılan ve satışı yapılanürünler daha sonra internet sistemi ile firma yetkililerine bildirilmekte veevinize kadar kargo ile teslim edilmektedir. Oriflame hizmetlerinden veürünlerinden memnun iseniz ve boş vaktiniz olup satış yapmak aynı zaman da ekgelir sahibi olmak istiyorum diyorsunuz Oriflame temsilcisi olabilirsiniz.
Oriflame (http://www.oriflame.gen.tr/) da müşteritemsilcisi olabilmeniz için hiçbir neden ve şart gerekmemektedir. Pek çoköğrenci Oriflame müşteri temsilciliği ile hem eğitimlerine devam etmekte, hemde çevreleri sayesinde gelir elde etmektedir. Oriflame müşteri temsilcisiolabilmeniz için çevrenizde bulunan bölge sorumluları ile görüşmeniz ve formdoldurmanız gerekmektedir. Üyelik ücreti gibi hiçbir ücret ödemeden Oriflameüzerinden para kazanabilirsiniz.
Oriflame firmasının çalışma sistemi ise oldukça basittir.İnternet üzerinden sizlere danışman kodu ve şifresi verilmektedir. Bu şifre vekullanıcı kodu ile kendi satışlarınızı, siparişlerinizi ve diğer detaylarıgörüntüleyebilirsiniz. Siparişlerinizi Oriflame kataloğu (http://www.oriflame.gen.tr/) ile topladıktan sonrainternet bağlantısı aracılığı ile firma yetkililerine bildiriyorsunuz. Aynısiparişinizin ertesi gün evinizde olacağına emin olabilirsiniz. Eğer sizde Oriflame temsilcisi olmak istiyorsanız ancak çevrenizde tanıdığınız bir yetkili yok isehttp://www.oriflame.gen.tr adresine girerek işlemleriyapabilirsiniz.