PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MOBİLYA DEKORASYON


komik_insan
08-21-2011, 15:33
Mobilya dünyası oldukça geniş ürün yelpazesi ile yıllardır milyonlarca kişinin evlerini süslemeye devam ediyor. Gelişmiş teknoloji sayesinde artık daha özgün tasarımlar ve daha kullanışlı mobilya ürünleri ile buluşuyoruz. Mobilya modelleri arasında yapılan yenilikler doğrultusunda insanların mobilya alırken dikkat ettikleri noktalar daha detaylı olarak araştırılmakta ve mobilya üreticileri tarafından bu konuda daha hassas önlemler alınmaktadır.
Dekorasyonunda en önemli unsurlarından olan mobilyaların seçimi oldukça titiz olarak yapılmalıdır. İnsanların mobilya alırken dikkat ettikleri en önemli iki nokta olan dayanıklılık ve işlevsellik ön plana çıkmaktadır. İşlevsellik, son yıllarda daha fazla önem kazanmıştır. Buna bir örnek verecek olur isek alacağınız Köşe koltuk takımları (http://www.ciftcioglumobilya.com/kose-takimlari.htm)nın aynı zamanda salon takımı olarak da kullanılabilir olması insanların bu ürünleri almalarını tetiklemektedir. Köşe takımları (http://www.ciftcioglumobilya.com/kose-takimlari.htm) insanların salonlarına, oturma odalarını entegre edilebilecek ve göz hoş gelecek ufak mobilya eşyalarıdır.
Dekorasyon yapmak isteyen kişilerin mobilya yenileyerek işlemlere başladığı görülmektedir. Bu işlemler sırasında en fazla rağbet gören ürün ise koltuk takımları (http://uc3.net/wp-admin/koltuk%20tak%C4%B1mlar%C4%B1%20-%20http:/ciftcioglumobilya.com/koltuk-takimlari.htm) ve yatak odası takımları (http://uc3.net/wp-admin/yatak%20odas%C4%B1%20tak%C4%B1mlar%C4%B1%20-%20http:/www.ciftcioglumobilya.com/yatak-odasi-takimlari.htm) olmaktadır. Bu mobilyalar, gerek kullanılabilirlik gerekse de işlevsellik olarak tercih edilebileceği gibi tasarım olarak da oldukça önemlidir. Dekorasyonun en önemli unsurlarından biri olan renk uyumu da yine mobilyaların seçiminde önem kazanmaktadır. 1969 yılından beri kendi üretmiş olduğu ürünleri satışa çıkaran ve binlerce referansa sahip olan Çiftçioğlu Mobilya, teknolojinin gelişiminden de faydalanarak internet sitesi olanhttp://www.ciftcioglumobilya.com/ (http://www.ciftcioglumobilya.com/) adresinden ürünlerinin tanıtımını yapmaktadır.