PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kız oyunları sitesi


komik_insan
08-21-2011, 10:29
Kız çocukları belirli bir yaşa geldiklerinden sonra neoyuncakları ile oynamakta ne de çocukluk çağlarında ki gibi dışarı da oyunoynamaktadır. Özellikle içine kapanık olan çocuklar dışarı oyun oynamak yerinevaktinin çoğunu evde geçirmektedir. İnternet teknolojisinin gelişmesi ve hemenhemen her eve dahil olması ile birlikte çocuklar artık eskisi gibi sokaklardadeğil internet üzerinden oyun oynayarak vakit geçirmektedir. Kız oyunları ileilgili binlerce site internet aleminde yer almakta ve ücretsiz olarak hizmetvermektedir.
Kız çocuklarının internet ortamında severek oynadıkları enideal oyun ise giydirme oyunlarıdır. Manken giydirme, gelin giydirme, damatgiydirme, Barbie giydirme gibi pek çok şekilde oluşturulan oyunlar ile kızçocukları zamanlarını bu oyunlar ile geçirmektedir. Bu oyunlar internetüzerinden oynanmakta ve tamamen ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Webtarayıcısı üzerinden oynanan oyunların alt yapısı ise Flash sistemidir.
İnternetten oyun oynamak aynı zamanda çocuklarınıngelişimlerini de etkilemektedir. Pek çok çocuk doktoru okul ve diğerzamanlardan arta kalan vakitlerde çocukların zeka ve bilgi-beceri içeriklioyunların oynanması gerektiğini vurgulamaktadır. Okul çağında bulunan kızçocukları genellikle internet üzerinden oyun oynarken farkında olmadangelecekte geçirecekleri zamanların da alt yapısını oluşturmaktadır.
Ücretsiz hizmet veren siteler genellikle reklam kazançlarıile ayakta durmaktadır. Ancak çocuklar için olan bu sitelerde kimi zamanzararlı reklamlar olabilir. Çocuklarınızın internette oyun oynadıkları siteleriaileleri olarak sürekli denetlemeli ve onlar için en uygun adresi seçmelisiniz.Çocuklarınızın tüm oyunlara ulaşabilmesini ve reklamsız bir sitede oyunoynamasını istiyorsanız http://www.oyunlike.com/adresini tercih edebilirsiniz.