PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türbana karşı 'seçkinci zümre'


_SoN_
02-20-2008, 17:39
http://www2.internethaber.com/images/news/55725.jpg
Türbana karşı 'seçkinci zümre'
19 Şubat 2008 Salı 12:39
Erdoğan Meclis'te Ak Parti Grubu'nda konuştu. Erdoğan türbana karşı çıkanları seçkinci zümre olarak tanımladı.

İNTERNETHABER

Başbakan Erdoğan Meclis'te Grup Toplantı'nda konuşma yaptı. Konuşmasına Kosova'nın bağımzlığını kutlayarak başlayan Erdoğan, ekonomik veriler üzerinde durdu. Erdoğan "Ak Parti'yi çok büyük bir kitlenin kucakladığını, sadece seçkinci bir zümrenin tepki gösterdiğini" söyleyerek türbanı halkın desteklediği göndermesini yaptı.
AK PARTİ MERKEZ PARTİDİR
Slogancı siyaset, hizipçi siyaset, aşırı uçlar üreten eski siyaset milleti bir bütün olarak kucaklamadığı için bizim neslimiz çok acı çekti. AK Parti, toplumun tamamını kucaklamak için bir MERKEZ partisi olarak kurulmuştur. Ak Parti 81 ilde halkımız bizi kucaklamıştır. Halkıyla bu denli kucaklaşmış olan bir Ak Parti için bazı seçkinci zümrelerin tavırlarını anlamakta zorlanıyoruz ama yine sabırla karşılıyoruz.
EKONOMİ 2 KAT BÜYÜDÜ
Türkiye ekonomisinin 2002 yılında Ak Parti ile girdiği atılım süreci devam ediyor. Ekonomi iki kat büyümüştür. Kulvar değiştirmiştir. Felaket tellallarının dediği çıkmadı. Türkiye krize girmedi.
Borsanın dışında da bazı spekülatörler çıkmaya başladı. Hiç uğraşmasınlar... Şimdi bazı siyasetçiler türemeye başladı. Rakamları bilmiyor.
PARAYI ÜLKENDE TUTACAKSIN
Sermayenin Türk'ü yabancısı olmaz. Para bir civa gibidir. Uyku yeri buldu mu kaçar. O yüzden parayı ülkende tutacaksın. Tutamıyorsan senden idareci olmaz.
Başta ABD olmak üzere gelişmiş ülkeleri etkileyen bir dalgalanma olduğunu biliyoruz. Şüphesiz bu dalgalanmanın bize de etkisi olacaktır. Ama geçmişte olduğu gibi yine bu dalgalanmadan rahatlıkla geçeceğiz.
CHP TÜRKİYE'NİN BORCUNU ABARTIYOR
Bir kere Türkiye'de kamu borçlanması risk olmaktan çıktı.
Ana muhalefet partisi Türkiye'nin dış borcunu öyle bir saptırıyor ki 450 milyon dolar diyorlar. Ayıptır Türkiye'nin kamu net borç stoku iç ve dış borcu toplam 249 milyar YTL'dir. Göreve geldiğimizde bunun GSMH oranı yüzde 78.3 idi. Şimdi kesinleşmemiş rakama göre yüzde 38'lere indi.
IMF'ye 6.9 milyar dolar borcumuz kaldı. Türkiye artık küresel ölçekte bir ekonomi.
Ekonomi düzelince her alanda düzelme yaşanır. O yüzden mali disiplinden taviz vermeyeceğiz.

nehir
02-20-2008, 18:47
ekonomi büyüdüde işsizlik aldı yürüdü..hepsi boş laflar..