PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Görsellik ve şıklık, Ev tekstili


komik_insan
08-20-2011, 17:41
Görsellik ve şıklık , her alanda kendini gösterenkavramlardır. Özellikle evlerin görsel açıdan güzelliği ve şıklığı önemli birunsurdur. Her insan evinin güzel görünmesini , temiz olmasını ve diğer insanlartarafından beğenilmesini ister. Evin görsel açıdan güzel olması , aynı zamandayaşam kalitesini de arttırır.
Üst düzey standartlarda yaşayan insanların yanı sıra , ortadüzeyde yaşamlarını devam ettiren kişiler de evlerinin belli oranda güzelgörünmesini ister ve bunun için çabalar. Bu yüzden tasarlanan birbirinden güzelev tekstil ürünleri vardır. Ev tekstil ürünleri sayesinde , evinizdaha şık ve görsel açıdan zengin görünebilir.
Ev tasarımında şıklık , kademe kademe oluşturulan biryapıdır. Evinizin her bir köşesi kendi içerisinde şıklığa bürünmelidir. Meselabir odanızda masa örtüsünün bilebüyük bir işlevi vardır ve diğer evtekstil ürünleriyle uyum içerisinde olmalıdır. Eğer bu uyum sağlanamazsa , masa örtüsü ne kadar kaliteli olursaolsun evinizin şıklığına ters düşer. Aynı şekilde yatak odasında da yatak örtüsünün büyük bir işlevivardır. Yatak odanızda bulunan mobilyalar , halı ya da perde ; yatak örtüsü ile iyi bir ahenkiçerisinde olmalıdır. Aksi taktirde tam bir estetikten ya da güzelliktenbahsetmemiz mümkün olmayacaktır.
Ev tekstilkonusunda iyi bir yardımcıya ihtiyacınız varsa bu konuda daha fazla aramayapmanıza gerek yok çünkü ful eve tam size göre. Ful eve 40 yıla yakın zamandır, bu piyasada söz sahibidir. Sadece bulunduğu alanda değil , diğer bölgelerdede etkilidir. İnternet üzerinden online satış imkanı da sunan Ful Eve ‘ ye http://www.fuleve.com (http://www.fuleve.com/) sayfası aracılığı ileulaşabilirsiniz. Bu sitede online yatak örtüsü (http://www.fuleve.com/) alış verişindentutun da , 4 mevsim sete kadar herşeyi bulmanız mümkün. Rengarenk nevresimtakımları bir hayli ilginizi çekecektir. Online ev tekstili (http://www.fuleve.com/) konusunda devbir marka olmayı başaran http://www.fuleve.com (http://www.fuleve.com/), sanal ortamda da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Bu sitede Ecobella ve benzeri büyük markalarınürünlerini de bulmanız mümkündür. Kısaca evtekstili adına ne varsa hepsi bu sayfada sizleri bekliyor.