PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatımızın Olmazsa Olmazı Müzik


komik_insan
08-20-2011, 16:29
Hayatımızın Olmazsa Olmazı Müzik

Müzik ve ürünleri hayatımızın olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Güniçerisinde müzik dinlemeyenimiz yok gibidir. Bu sebepten boşuna dememişlermüzik ruhun gıdasıdır diye, hemen her an gıdamızı almak adına dinlemeyebaşlarız. Pek çok insan notalar (http://www.keyfimuzik.net/notalar/)ve şarkılar ile içli dışlı olmayı tercih etmektedir.

Sizlerin hizmetinize açtığımız web sitemizde de bu konuda sizlere yardımcıolacak pek çok müzisyen bulunmaktadır. Web sitemiz aynı zamanda forum özelliğitaşıdığından dolayı bu konuda bilgi sahibi olan insanlar devamlı olarak anlıkbilgi transferinde bulunmaktadır. Yapmanız gereken tek şey forumumuza üyeolarak bilgi paylaşımına başlamak olmalıdır. Korg (http://www.keyfimuzik.net/)dan tutun da fl studio (http://www.keyfimuzik.net/fl-studio/) ya kadar pek çok alt yapıve araç bilgisi forumumuzda ayrıntılı olarak bulunmaktadır.

Aynı zamanda forumumuzun müzisyen ilanları (http://www.keyfimuzik.net/muzisyen-ilanlari/)kategorisi bir çok müzisyen tarafındanenstrüman ve ekipman satışları için tercih edilmektedir. Enstrüman veekipmanlarınızı doğrudan ilgili bir kitleye satmak hızlı bir alışverişsağlayacaktır. Bir müzik grubu mu kurmayı düşünüyorsunuz? Müzisyen – Grup arayanlarkategorisinde ilan bırakıp istediğiniz özelliklerde grup elemanı bulabilir veyabir gruba enstümantalist olarak katılabilirsiniz. Bu sayede kolaylıklaistediğiniz özelliklere sahip olan müzisyenleri bulmanız mümkün olacaktır. Bumüzisyenler hakkında detaylı bilgiye sahip olarak istediğiniz zaman onlarlailetişime geçebilirsiniz. Aynı zamanda forumumuzda md altyapı (http://www.keyfimuzik.net/yerli-md-altyapilar/) hakkında da oldukça detaylı bilgiler bulunduğuunutulmamalıdır. Türkiye’nin en geniş md altyapı arşivine sahip sitemizin bukategorisine mutlaka göz atmalısınız. Aradığınız md altyapıyı bulmanız hiçtezor olmayacak.
Hakkında eğitim videosu bulmakta zorluk çektiğimiz cubase (http://www.keyfimuzik.net/cubase-nuendo/)programıhakkında bile oldukça detaylı bilgiye sahip olabileceğiniz forumumuza herkesibekleriz. Vst-vsti paylaşımları ve diğer bir çok müzik programınıbulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey forumumuzu ziyaret ederek üye olmakolmalıdır.

Bu ve daha pek çok konuda sizleri aydınlatmaya hazır olduğumuz konubulunmaktadır. http://www.keyfimuzik.net (http://www.keyfimuzik.net/) adresine sizleri de bekleriz.Adresimizde aynı zamanda müzisyenler ile konuşarak onların geçmişleri hakkındada oldukça detaylı bilgilere sahip olabilir, bir çok müzisyen arkadaşedinebilirsiniz. Bu ve bunun gibi pek çok konu hakkında bilgi sahibi olmanızaçısından web sitemize uğramanız yeterlidir.