PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ben 10 oyunları


komik_insan
08-19-2011, 23:33
İnsanlar , çocuklarının gelişimi adına her ayrıntıyı gözönünde bulundururlar. Onların başta eğitimleri ve sağlıkları olmak üzere ,attığı adıma kadar dikkat ederler. Hiçbir aile çocuğunun zarar görmesiniistemez ve her zaman onun için en iyisini ister. Aileler , aynı zamandaçocukların gelişiminden de sorumludur. Okul dönemine gelene kadar her çocuk ,eğitimini aile içerisinde alır. Aile , elinden geldiği kadar çocuğunu eğitmelive ona normal hayatta karşılaşacağı durumları aşılamalı. Çocukların gelişmesinebirçok farklı etken doğrudan sebep olur. Bunlardan birisi de onlar için çokönemli bir yere sahip olan oyunlardır. Oyunlar, çocukların okula başlayana kadar öğretmeni gibidir. Bu yüzden onlara eğiticioyunlar oynatmalı ve zekalarını geliştirici oyuncaklar almalıyız. Bu şekildegelişimlerine katkıda bulunabiliriz. Tersi durumda ise çocuklar zarargörecektir. Çocuklara silah ve benzeri tehlikeli oyuncaklar almamalıyız. Buşekilde onların bakış açılarını değiştirebiliriz.
Ev içerisinde ya da sokakta oynanan oyunlar ve oyuncaklardışında bir de son dönemde internette oynanan oyunlar moda haline gelmiştir.Çocuklar birbirinden gerçekçi oyunlar sayesinde saatlerce bilgisayar başınakurulurlar ve bu oyunları oynarlar. İnternet sitelerinde yer alan araba oyunları , en çok tercih edilenoyunların başında yer alır. Sadece erkek çocuklar değil , kız çocukları da buaraba oyunlarını oynamaktan keyif alır. Kızoyunları arasında ise giydirmeoyunlarını örnek olarak verebiliriz.
Çocuklarınız için iyi bir oyun sitesi arıyorsanız size ; http://www.ben10oyun.net (http://www.ben10oyun.net/) ‘ i önerebiliriz.Bu sitede ben10 oyunları (http://www.ben10oyun.net/) başta olmak üzere birçok oyunu kolaycabulabilirsiniz. Her biri birbirinden eğlenceli olan bu oyunlar , çocuklarınızınilgisini çekecektir. Ben10 oyunları, araba oyunları , kızoyunları (http://www.ben10oyun.net/)ve giydirme oyunları için bundan dahaiyisi olamaz. Daha fazlası için siteyi ziyaret etmeniz yararlı olacaktır.