PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avon kozmetik ve makyaj ürünleri


komik_insan
08-19-2011, 23:05
Avon, son dönemlerde ülkemizde oldukça büyük bir pazarasahip olan, bayanlara yönelik ürünler geliştiren ve bunu pazarlama yöntemi ileherkese duyuran, satışını yapan bir firmadır. Tüm dünya üzerinden adındanoldukça fazla bahsetmiş olan firmanın Türkiye’de hizmete başladığı günden berioldukça fazla ilgi gördüğü ve binlerce temsilciye, milyonlarca müşteriyeulaştığı yapılan araştırmalar ve şirket verilerinde görülmektedir.
Her ay çıkan avonkataloğu (http://www.avonkatalogu.net/) sayesinde ürünler müşteri temsilcilerini vemüşteri temsilcilerinden de hedef müşteriye sunulmaktadır. Genel olarakkozmetik ve makyaj malzemeleri satışı yapan Avon firması kendi ürettiği vegüzellik danışmanları tarafından onaylattığı kaliteli ürünleri ile bayanlarıntercihini almaktadır. Makyaj ve kozmetik ürünlerinin yanı sıra Avon’daçanta,takı-toka, parfüm, kişisel bakım ürünleri ve daha fazla ürüneulaşabilirsiniz.
Makyaj malzemeleri üretiminde kendini kanıtlamış veürünlerin kaliteleri ile sağlık sorunlarını engellemeyi hedefleyen Avonfirması, güzellik uğruna yapılan pek çok hatanın son bulması adına sağlığınızıriske atmadan kullanabileceğiniz makyaj malzemeleri üretmektedir. Çeşitliürünler ile hizmet veren firma avonkataloğu (http://www.avonkatalogu.net/) ile bunları internet üzerinden ve satış temsilcileri yardımı ilekişilere ulaştırmaktadır.
Avon makyaj malzemeleri çeşitli türlerde üretilmektedir.Bunun nedeni ise bir makyaj malzemesinin her cilde uygun olmamasındankaynaklanmaktadır. Cildinize en uygunürünü seçebilmeniz için pek çok madde kataloglar içerisinde yer almaktadır.İnternet üzerinde online kataloğa ulaşmak için http://www.avonkatalogu.net (http://www.avonkatalogu.net/) adresinizziyaret ederek güncel ürünlere ve çeşitli kampanya haberlerine ulaşabilirsiniz.