PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şeker Taşımasında Şeker Çuvalı İmalatı


komik_insan
08-19-2011, 00:36
Şeker Taşımasında Şeker Çuvalı İmalatı
Şeker gibi küçük taneli ürünleri çuvallara koymak zor bir iştir. Bu yüzden küçük ambalajlarla taşımayak ister firmalar. Bu durum firmaya çok fazla masraf olur. Sizde böyle bir problemle karşılaştıysanız şeker çuvalı denen ürünle tanışın. Şeker çuvalı firmaların istekleri doğrultusunda üretilmiş bir üründür. Şeker çuvalının özelliği diğer çuvallar gibi boşluklarının fazla olması değil aksine boşlukların çok az olmasıdır. Boşluklar çok küçük olduğu için şeker gibi küçük taneli ürünler bile şeker çuvalında güvenli şekilde muhafaza edilir.
Şeker çuvalının üretimi zor olduğundan bunu sadece bazı firmalar yapabilir. Mesela çuval (http://www.cuvalcim.com/)da bir tane delik olsa bunun onarımı çok zordur. Bu yüzden bunun gibi ürünleri çoğu zaman kimse üretmez. Özkan Kardeşler Çuvalcılık ise şeker çuvalını nadiren üretenler arasındadır. Bunu güçlü altyapısı ile başarmaktadır. Özkan Kardeşler Çuvalcılık’ın ürettği dış etkenlere karşı dayanıklı ve sağlam şeker çuvallarıyla ürün aylarca ısı, nem ve ışık gibi yabancı unsurlardan korunken, nakliye ve depolama işlerinizde pek çok kolaylığa kavuşuyorsunuz.
Siz veya fabrikanız şeker ile uğraşıyorsanız şeker çuvalı (http://www.cuvalcim.com/) tam size göre. Çuvalın gözenekleri arasındaki boşluk olmadığı için küçük taneli maddeler zarar görmeden güvenle çuvalda dururlar. Peki şeker çuvalı bana uygun peki çuvalın kaliteli olduğunu nereden anlarım diyorsanız şeker çuvalının kalitesi ilk olarak çuvalın kumaş kalitesinden anlaşılır. Kumaş şeker çuvalı için çok önemlidir. Günümüzde kumaş yerinde naylonla üretilen çuvallarda bulunmaktadır fakat bu çuvalın dayanıklılığını azaltmaktadır.Bunun içinde kumaş şeker çuvalı her zaman daha iyidir. Şeker çuvalını en kaliteli yapan firmada Özkan Kardeşler Çuvalcılıktır.