PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avon kataloğu


komik_insan
08-18-2011, 20:56
İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte artık hemenhemen tüm işlerimizi internet üzerinden halletme yoluna gitmekteyiz. Sıcak vesoğuk havalarda dışarıda gezerek alışveriş yapmak yerine evinizde oturduğunuzyerde kahvenizi yudumlayarak online alışveriş keyfini çıkartabilirsiniz.Özellikle ev hanımları ve öğrencilerin son yıllarda popüler olan Avon firmasınailgi gösterdiği görülmektedir. Bayanların ürünlerin kalitesinden dolayı bufirmayı tercih ettiği görülmektedir.
Avon (http://www.avonkatalogu.gen.tr/), yaklaşıkolarak 1887 yılında kurulmuş ve merkezi New York olmuştur. Bir kitapsatıcısının satmış olduğu kitaplar ile birlikte hediye olarak sunduğuparfümlerin beğenilmesi üzere işleri genişleterek daha da büyük bir firmaolmuştur. İnsanların daha sağlıklı ve kaliteli ürünler kullanmasını hedefleyenfirmanın bünyesinde çalışan 100 ü aşkın profesör ve güzellik danışmanlarıürünlerin geliştirilmesinde yardımcı olmaktadır.
Avon temsilcileri, Avonkataloğu (http://www.avonkatalogu.gen.tr/) sayesinde ürünlerin tanıtımını ve satımını yapmaktadır. Bölgenizdebulunan her temsilcinin tüm bilgileri Avon firmasında kayıtlı olduğundan buinsanlar ile güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda Avonsipariş sistemi ile çalışmaktadır. Yani ürününüz elinize gelmeden sizlerdenherhangi bir ücret istenmemektedir. Ayrıca beğenmediğiniz bir ürün veya sorunluolduğunu düşündüğünüz takdirde kayıtsız şartsız iade edebilmektesiniz.
Ülkemizde Avon firması ile çalışan yaklaşık olarak 3 biniaşkın temsilci bulunmaktadır. Bu temsilcilerin pek çoğunun bayanlardan veöğrencilerden oluştuğunu görmekteyiz ve bu bağlamda insanların ek gelir sahibiolabilmek için bu işlere girdiği ve karlı çıktığı görülmektedir. http://www.avonkatalogu.gen.tr (http://www.avonkatalogu.gen.tr/) adresisizlere Avon kataloğu hizmeti vermekte, aynı zamanda tüm kampanya detaylarınıpaylaşmaktadır.