PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYNAK SAÇVE GELİN SAÇI


komik_insan
08-17-2011, 22:21
Saçları çeşitli sebeplerden dolayı istediği kadar uzamayan, fakatçeşitli özel gün ve gecelerde uzun saç ile olmak isteyenlerin sıklıklabaşvurduğu bir yöntemdir saça kaynak yaptırmak. Kuaförlere kaynak sadecesaçları uzatmak içinde yapılmıyor. Bayanların saçlarının uzama dönemlerini dahaiyi geçirmesi ve normal saçlarını da gür göstermek için yaptırılabiliyor.Saçları gür göstermek için, saçlarınızı uzatmadan saçınızın uzunluğu ve hacmikadar saç kaynak (http://www.atriumpariskuafor.com/) uygulaması gerçekleştiriliyor.

Aynı zamanda kısa saçınızı uzatmadöneminde biçimsiz uzamadan dolayı bazı noklara örneğin, yanlara kaynak yaparakmodel verme yöntemi ile de kaynak saç uygulaması kullanılabiliyor. Bir de sondönemlerde koyu saçların popüler olması ile birlikte kaynakta da koyu renkler kullanıldığındaarasına bir kaç açık renk kaynak atarak dört telli imajı yaratılabiliyor. Bu dasaça kimyasal işlem uygulanmasını istemeyenler için en çok kullanılanyöntemlerden biridir.

Bayanlar için düğünlerinde ki saçlarının modelleridir. Bayam kuaför (http://www.atriumpariskuafor.com/)ler de bir çok çeşit gelin saçı yaptırılmaktadır.Fakat gelin düğünde devamlı hareketli olduğu için saçlarının dağılma riski çokfazladır. İşte, bu riski ortadan kaldırmak için dikkat etmeniz gereken bir kaçşeyden bahsedeceğiz.
Öncelikle gelin saçı yapılırken alt yapının sağlam yapılması gerekiyor.Saç köpük ve jöle ile iyice sıklaştırılması ve sağlamlaştırılması lazım.Duvağınızı çok kontrollü ve dikkatli takmanız gerekmektedir. Bunların yanısıra, bir de çok toka kullanmak gerekiyor.
Anlattığımız tüm bu olayları http://www.atriumpariskuafor.com (http://www.atriumpariskuafor.com/) adresinden daha detaylı bir şekildebakabilir, fiyatlarını öğrenebilirsiniz.