PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : katalog ve broşür tasarım


komik_insan
08-17-2011, 00:03
Tasarım konusu,her alanda karşımıza çıkan bir kavram olarak bilinmektedir. Bir çok sektördetasarıma, dizayna ve görselliğe rastlayabiliriz. Çünkü gelişen ve değişendünyanın bir gereği olarak , kurumsal yapılar da değişim göstermektedir.İnsanların ihtiyaçları da aynı oranda gelişim gösterir. Kısacası , önceleribasit ayrıntılarla tatmin olan insanlar , artık daha fazla görselliğe ya dakaliteye bağlı kalabiliyor. Bu sebeple , sadece ürettiğiniz ürünün kalitesideğil tanıtımı da bir o kadar önemli hale geldi. Ürününüzün ya da hizmetinizintanıtılması , profesyonel bir şekilde olmalıdır. Aksi durumda beklediğinizsonuçları alamayabilirsiniz.
Tanıtım ve reklamkonuları ,artık gelişerek kendi sektörlerini ya da bir başka deyişle kendialanlarını oluşturmuş durumda. Bu işi belli bir ücret karşılığı sağlayanfirmalarla çalışmanız , gelişmeniz açısından da önemli. Çünkü bu tür işlerbüyük deneyim istemekte ve ancak uzman ellerle doğru sonuçlara ulaşılabilmekte.
Reklam ve tanıtımkonularında öncü olan firmalardan biri de Alo Katalog olarak tanımlanabilir. Daha önce Alo Katalog tarafından yapılan işlere bakarak ne kadar kaliteli birfirma olduğunu anlamak hiç de zor olmayacak. Referanslara http://www.alokatalog.com (http://www.alokatalog.com/) sayfasındanbakabilirsiniz. Alo katalog , dahaönce bir çok katalog, katalog tasarımı, katalogçekimi (http://www.alokatalog.com/) ve katalog baskıçalışması yapmıştır. Alo katalog’un çalışmaları sadece katalog tasarım ürünlerinden meydana gelmez. Aynı zamanda cepli dosya tasarımı , fotoğraf çekim , katalog çekim gibi başarılı çalışmaların altında da Alo Katalog ‘ un imzasını görebilirsiniz.Alo Katalog ‘ un katalog baskı fiyatları da bir haylicaziptir. Broşür baskı fiyatları daher bütçeye uygun olarak belirlenmiştir. Broşür basımı (http://www.alokatalog.com/) , broşür hazırlama ve broşür tasarım konularında da Alo Katalog’a gözünüz kapalıgüvenebilirsiniz.