PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAVIUS SAÇ EKİMİ


chromey
08-16-2011, 01:20
Flaviussacekimi.com


Saç ekimi, saçların yoğun olduğu bölgelerden (ense ve yan kısım) alınan saç köklerinin saha seyrek olan boş bölgelere ekilmesi işlemidir. Saç ekimi (http://www.flaviussacekimi.com) operasyonu özellikle doğal ve sağlıklı saç sonuçları verdiği için oldukça tercih edilen ve kellik sorununu ortadan kaldıran kalıcı bir yöntemdir. Saç dökülmesi ile kişilerde oluşabilecek çeşitli psikolojik ve sosyal yaşamdan uzaklaşma gibi durumlar saç ekimi sayesinde ortadan kaldırılmaktadır. Saç ekimi sonrası ekilen saçlar kesinlikle yeniden dökülmez. Saç ekimi öncesi ve sonrasında unutulmaması gereken en önemli konu her hastanın özel olduğu ve tüm değerlendirmelerin hastaya özel yapılması gerektiğidir. Saç ekimi hastane ortamında, lokal anestezi etkisinde yapılan bir operasyon olduğundan normal hayatınıza bir kaç gün içerisinde kolaylıkla dönebilirsiniz.

FUE Yöntemiyle Saç Ekimi
Mantık olarak FUE, mikromotor yardımıyla tek tek saç köklerinin alınarak dökülen bölgelere ekilmesi olarak tanımlanabilir. Saça bakıldığında sanki tek bir telden meydana gelmiş gibi gözükse de 2-3 saç telinin birleşerek oluşturmuş olduğu bir folliküler ünitedir. Özel bir motorla alınan bu foliküller mikroskop altında gruplara ayrılarak açık alanlara ekim işlemi gerçekleştirilir. İki kulak arasında kalan bölgeden alınan bu kökler genetik olarak dökülmeye karşı dirençli oldukları için de kalıcı sonuçlar alınabilir. FUE tamamen lokal anestezi altında, genel anestezi gerektirmeden yapılan acısız bir operasyondur. Hastamızla belirlediğimiz saç çizgisine uygun olarak artık ekim işlemine başlanabilir. Tabi ki diğer aşamalarda olduğu gibi ekim işlemi de profesyonelce yapılması gereken, saç naklinin en önemli aşamalarından bir tanesidir. Her saçın kanal yönü birbirinden farklı farklı olmalıdır. Tepe bölgesinin kanal yönü ile ön saç çizgisinin yönü değişik olmalıdır. Aslında kişiye özgü ve yaşam tarzına göre de bu süreç değişebilir. Bir kişi kıvırcık saç kullanıyorsa, saçlarını dağınık seviyorsa ya da saçlarını sürekli bir tarafa doğru tarıyorsa kanal yönü değişebilmektedir. Bu konu saç ekimi için en önemli aşamalardan bir tanesidir ve deneyimli bir hekim tarafından itina ile kontrollü olarak yapılmalıdır.

Saç Ekiminden Sonraki Süreç
Operasyon tamamlandıktan sonra doktorunuz size birtakım önerilerde bulunacaktır. Saç ekimi yapılan ve köklerin alındığı alanın korunumu, bakımı, yatış pozisyonu gibi bilgileri aktaracaktır. Bu önerilerin yanında size verilen ilaçların kullanımına tam olarak uymanız gerekmektedir. Operasyondan sonraki 1 hafta yüz üstü veya yan yatış pozisyonlarından ve cinsel aktiviteden kaçınmalısınız. Ekim yapılan bölgeyi vurma ve çarpmalara karşı çok iyi korumalısınız. Ekimden sonraki 1 aylık dilimde ağır spor, havuz , hamam, deniz ve aşırı güneşten kaçınmanızı önermekteyiz.

Saçların Uzaması
Saç ekim operasyonu sonunda genelde ekilen saçlar ilk 1 ay içerisinde şok bir dökülme yaşar ve esas uzama dönemi bundan sonra başlar. Üçüncü aydan itibaren gözle görülür bir uzama hali olurken altıncı ayda saçların büyük bir kısmı oturmuş demektir. Tam verimin alınması ortalama olarak sekizinci aydan itibaren başlar. Bu süreci hızlandırmak için doktorunuzun önerdiği saç tedavileriyle ilgilenebilirsiniz. Saç Mezoterapisi ya da PRP gibi işlemler ekilen saçların büyümesini oldukça hızlandırır.

Flavius Hakkında
Flavius (http://www.flaviussacekimi.com) Saç Ekimi medikal estetik alanında 1996 yılından bu yana hizmet veren FLAVİUS grubunun 7. halkası olarak kurulmuştur. Flavius, mitolojide doğal yöntemlerle güzellik kazanma ve koruma sanatı anlamına gelmektedir. Kliniğimizdeki tüm uygulamlarda bu tema esas alınmaktadır. İlkelerimiz, tıbbın babası Hipokrat'ın söylediği gibi “primum nil nocere” yani “önce zarar verme” temeline dayanmaktadır. Bu ilkelerden ödün vermeden, daha fazla sağlık, daha fazla estetik, daha fazla güzellik için en son teknoloji ve en doğru metotlar ile günden güne gelişerek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


İletişim:

Bağdat Cd. No: 273 Caddebostan KADIKÖY / İSTANBUL

+90 0216 363 7500 - +90 532 478 5076



www.flaviussacekimi.com (http://www.flaviussacekimi.com/)