PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KAYNAK SAÇ VE GELİN SAÇI


binnaz_23
08-15-2011, 17:07
KAYNAK SAÇ VE GELİN SAÇI
* Saçları çeşitli sebeplerden dolayı istediği kadar uzamayan, fakat çeşitli özel gün ve gecelerde uzun saç ile olmak isteyenlerin sıklıkla başvurduğu bir yöntemdir saça kaynak yaptırmak. Kuaförlere kaynak sadece saçları uzatmak içinde yapılmıyor. Bayanların saçlarının uzama dönemlerini daha iyi geçirmesi ve normal saçlarını da gür göstermek için yaptırılabiliyor. Saçları gür göstermek için, saçlarınızı uzatmadan saçınızın uzunluğu ve hacmi kadar saç kaynak (http://www.atriumpariskuafor.com/) uygulaması gerçekleştiriliyor.


*** Aynı zamanda kısa saçınızı uzatma döneminde biçimsiz uzamadan dolayı bazı noklara örneğin, yanlara kaynak yaparak model verme yöntemi ile de kaynak saç uygulaması kullanılabiliyor. Bir de son dönemlerde koyu saçların popüler olması ile birlikte kaynakta da koyu renkler kullanıldığında arasına bir kaç açık renk kaynak atarak dört telli imajı yaratılabiliyor. Bu da saça kimyasal işlem uygulanmasını istemeyenler için en çok kullanılan yöntemlerden biridir.

***** Bayanlar için düğünlerinde ki saçlarının modelleridir. Bayam kuaför (http://www.atriumpariskuafor.com/)ler de bir çok çeşit gelin saçı yaptırılmaktadır. Fakat gelin düğünde devamlı hareketli olduğu için saçlarının dağılma riski çok fazladır. İşte, bu riski ortadan kaldırmak için dikkat etmeniz gereken bir kaç şeyden bahsedeceğiz.
****** Öncelikle gelin saçı yapılırken alt yapının sağlam yapılması gerekiyor. Saç köpük ve jöle ile iyice sıklaştırılması ve sağlamlaştırılması lazım. Duvağınızı çok kontrollü ve dikkatli takmanız gerekmektedir. Bunların yanı sıra, bir de çok toka kullanmak gerekiyor.
******* Anlattığımız tüm bu olayları http://www.atriumpariskuafor.com (http://www.atriumpariskuafor.com/) *adresinden daha detaylı bir şekilde bakabilir, fiyatlarını öğrenebilirsiniz.