PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Banka Kredileri


binnaz_23
08-15-2011, 13:20
Günümüzde pek çok kişinin istediği en temel şeylerden birisi başını koyabileceği bir ev sahibi olmaktır. Ancak geçim sıkıntısı, işsizlik ve daha pek çok nedenden dolayı nakit olarak o kadar para dökmeyi herkes başaramamaktadır. Bu bağlamda para ihtiyacı olan kişilere veya kurumlara bankalar oldukça fazla yardımcı olmaktadır. Pek çok farklı kredi uygulaması ile müşterilerine hizmet veren bankalardan uygun faiz oranları ile kredi sahibi olabilirsiniz. Bankaların sunduğu kredi hizmetlerinden bazıları ise şunlardır;
İhtiyaç Kredisi (http://www.bankalar.org/krediler/ihtiyac-kredisi/): Kişilerin ve şirketlerin çeşitli nedenlerden dolayı nakit sıkıntısını gidermek amacı ile başvurdukları kredi türüdür. Bankalar ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin detaylarını inceledikten sonra belirledikleri bütçe ve taksitlendirme ile herkese yardımcı olmaktadır.
Konut Kredisi (http://www.bankalar.org/krediler/konut-kredileri/): Pek çok banka konut sahibi olmak isteyen kişilere hazırladıkları konut kredisi tabloları ile hizmet vermektedir. Bankaların belirledikleri faiz oranları çekilecek olan krediye göre değişiklik göstermektedir. Bankalar genellikle kredi çekecek olan kişilerin durumlarını inceler ve ona en uygun fiyatı vererek hizmet sunar. Konut kredisi alacak kişilerden bankalar çeşitli belgeler istemektedir. Bunun nedeni ise ihtiyaç kredi ve diğer kredilere oran ile daha fazla ücret ödenmesidir. Ev sahibi olmak isteyenler başvuru aşamasında bunu dikkate almalıdır.
Taşıt Kredisi:* Araç sahibi olmak isteyen kişi ve kurumlar için hazırlanmış olan taşıt kredisi, alacağınız aracın fiyat ve modeline göre hazırlanmaktadır. Herkesin rahat bir şekilde taşıt kredisi çekebilmesi mümkündür. Ancak taşıt kredisi almadan önce bankaları araştırarak en uygun faiz oranını seçmeniz sizin için sağlıklı olacaktır.
http://www.bankalar.org (http://www.bankalar.org) adresi sizler için kredi hesaplama ve kredi çeşitleri hakkında detaylı bilgileri sunmaktadır. Türkiye’de hizmet veren bankaların tümünün faiz oranları ve sundukları hizmetleri tek tık ile bu siteden bulabilirsiniz.