PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğur ameliyat oluyor.


kelebek35
02-19-2008, 13:24
Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maçın ilk yarısında sakatlanan Uğur Uçar'ın ameliyat olacağı, yine maç öncesi ısınırken sakatlanan Mehmet Topal'ın ise, UEFA Kupası'nda Perşembe günü deplasmanda oynanacak Bayer Leverkusen maçında forma giyip giyemeyeceğinin maç saatinde belli olacağı açıklandı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sabah Acıbadem Hastanesi'nde ayrıntılı muayene ve tetkikleri tamamlanan Galatasaray'ın genç futbolcusu Uğur Uçar'ın sağ diz kapağında darbeye bağlı bir kırık tespit edildiği ve yarın ameliyat edileceği kaydedildi. Bu arada, Uğur'un ameliyat öncesi terapisine de hemen başlandığı belirtildi.

Galatasaray'da, Konyaspor maçı öncesi ısınırken sakatlanan ve Acıbadem Hasatanesi'nde tetkikleri tamamlanan Mehmet Topal'ın ise sağ dizinde ödem tespit edildiği, ancak buna rağmen Mehmet Topal'ın Almanya'ya takımla birlikte seyahat edeceği açıklandı. Tedavisi Almanya'da da sürecek Mehmet Topal'ın, Bayer Leverkusen maçında oynayıp oynayamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi.


haber10

DİGİMAX
02-19-2008, 14:49
şimdiden geçmiş olsun...

ronnie7
02-19-2008, 14:56
gecmis olsun ...