PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Etsiz Çiğ Köfte Popülerleşti


komik_insan
08-12-2011, 23:35
Asırlardır en çok tüketilen geleneksel yemeklerimizden biri olan çiğ köfte başta Güneydoğu Anadolu olmak üzere tüm yurdumuzda sevilen bir yiyecek. Başta dost meclisleri olmak üzere bir çok yerde insanları bir araya getirmeyi başaran çiğ köfte, hem yapılışı hem de yenmesi ile tam bir seremoniye sahip tek Türk yemeği. Her ne kadar geniş halk kitleleri tarafından sevilip benimsenmiş de olsa bir çok insan da çiğ köfteye uzak durmaya çalışıyor. Bunda elbette çiğ köftenin hazırlanması sırasında içeriğine dahil edilen çiğ etin yol açabildiği hastalıkların haklı bir payı var. Bu hastalık endişeleri nedeniyle yemek istemelerine rağmen bir çok insan çiğ köfte yememeyi tercih ediyordu.

http://i52.tinypic.com/4nak9.jpg (http://www.koftedokya.net)

Köftedokya markası ile etsiz çiğ köfte üreten restaurant ise tabuları yıkıp kendisine has baharatı ve tamamen hijyenik koşullarda ürettiği etsiz çiğ köfteler ile herkesin damak tadına hitap etmeyi başarıyor. Etsiz çiğ köfte bu hijyenik özellikleri ve eşsiz damak tadı sayesinde çok geçmeden popüler olmayı başardı.

Köftedokya sadece kendi restaurantı ile değil aynı zamanda uyguladığı çiğ köfte bayilik (http://www.koftedokya.net) sistemi ile de tüm yurtta çiğ köfte severlere hizmet veriyor. Köftedokya ve etsiz çiğ köfte (http://www.koftedokya.net) hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.koftedokya.net adresini ziyaret edebilirsiniz.