PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cim Bom bu üç transferle ŞOV yapacak !


Melancholy
08-11-2011, 13:04
http://www.moralhaber.net/i/haber/295x200/107949.jpg

Cim Bom bu üç transferle ŞOV yapacak

Galatasaray, Arda Turan'ı Atletico Madrid'e satarken, üç dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti.


Nevzat Dindar'ın haberi

Arshavin ve Eboue için Arsenal'le el sıkışan Galatasaray, Tottenham'ın Rus golcüsü Pavlyuchenko'ya da kanca attı. Cim-Bom, Premier Lig'de top koşturan üç yıldızı renklerine bağlamak için yoğun çaba harcıyor

Galatasaray, Arda Turan'ı Atletico Madrid'e satarken, üç dünya yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçti. İngiltere pazarına gözünü çeviren sarı-kırmızılılar, Arsenal'in iki yıldızı Andrei Arshavin ile Emnauel Eboue'den sonra, Tottenham'ın 29 yaşındaki Rus golcüsü Roman Pavlyuchenko'yu da almaya kararlı.
Daha önce anlaşma sağlanan Arshavin ile Eboue için kulüpler arasındaki resmi görüşmenin bugün yeniden başlayacağı ve sarı-kırmızılı transfer komitesinin Londra'ya yeni bir çıkarma yapacağı öğrenildi. Arsenal'li iki oyuncu için 14 milyon euroyu gözden çıkaran Galatasaray'ın, İngiliz ekibinin bu yıldızlarını satış listesine koymasından dolayı rakamı aşağı çekmeye çalıştığı kaydedildi.
Arda'nın boşluğunu Arshavin ile doldurmak isteyen Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Fatih Terim'in 'joker' olarak gördüğü Eboue'nin transferine de vize verdi.
Aysal'ın, dünya starı golcü olarak da Tottenham'ın Rus yıldızı Roman Pavlyuchenko'da karar kıldığı bidirildi. Sakatlıklar yüzünden iki yıldır verimli olamayan Milan Baros'un satılmasından yana olan Aysal'ın, Pavlyuchenko'ya sıcak baktığı vurgulandı.

6 milyon euro bonservis
Tottenham'da istikrarsız bir görüntü çizen 29 yaşındaki Rus futbolcunun maliyetinin Adebayor ve Forlan gibi isimlere oranla uygun olması da Galatasaray'ın tercihinde belirleyici rol oynadı. Sarı-kırmızılı kulübün, Pavlyuchenko için 6 milyon euroyu gözden çıkardığı bildirildi.


Milliyet