PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MET Hosting Hizmetleri


chromey
08-11-2011, 05:50
Hosting Hizmetleri
site adresi: www.methosting.com (http://www.methosting.com)
site prsi: 4
site açılış tarihi: 2006
açıklama:
İçinde bulunduğumuz çağda, bilginin öneminin giderek arttığı ve teknolojinin kaçınılmaz ilerlemesini öne çıkaran yeni bir dönemin başladığı herkesçe kabul edilen bir gerçektir.
İnternet ile birlikte bilgiye sınırsız erişebilme olanağı, insanların gelişmesine ve yeni ufuklar peşinde yürümesine imkan sağlamıştır. Firmamızın vermiş olduğu Windows Hosting (https://methosting.com/windows_hosting.php) , Linux Hosting (https://methosting.com/linux_hosting.php) ,Domain (https://methosting.com/domainchecker) ,Sunucu hizmetleri çağımızın en gelişmiş teknoloji ve güvenlik sistemleri ile tasarlanmıştır.
Oluşan bu yeni durumla, bizler de kurulduğumuz ilk günden bu yana sürekli değişen dünyada ve giderek artan rekabet ortamında teknolojinin bizde bıraktığı tüm birikimleri kullanarak insanlığa ve siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Hızlı bir şekilde gelişmeye devam eden bilişim teknolojilerini uzman kadromuz ile takip ederek, kaliteli hizmet misyonu ile yolumuza devam etmekteyiz.
Firmalarınızın çağımız internet dünyasında ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri minimum fiyat, maksimum kalite anlayışı ile kullanımına sunmaktayız. Sizlerle aynı takımda olduğumuzun bilincinde olup, profesyonel kadromuz ile size bir telefon kadar yakınız.
MET hosting çalışanları olarak, sahip olduğumuz tecrübelerle birlikte yüklendiğimiz sorumlulukların bilincindeyiz.
Sadece ihtiyaçlarınızı karşılamak değil, aynı zamanda sizin yerinize düşünebilmek, sorunlarınızı giderebilmek ve gelecek hazırlamak misyonu ile sizlere hizmet vermenin, tüm çalışanlarımız ve ortaklarımız adına gururunu yaşamaktayız.

MET HOSTİNG, geleceği güvenle planlamak için hizmetinizdedir.
http://www.methosting.com