PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kritik viraj!..


*fanii*
11-19-2007, 21:18
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/sevinc162_1911.jpg



Kritik viraj!..

Galatasaray, Süper Lig'de Sivasspor'un averajla önünde lider durumda bulunuyor. Ezeli rakipleri Fenerbahçe'den 6, Beşiktaş'tan 7 puan önde bulunan sarı kırmızılılar zor bir dönemece giriyor.

Galatasaral 25 Kasım'da Trabzonspor deplasmanı ile başlayacak zorlu maratonunda, 24 günde birbirinden zorlu 6 karşılaşmaya çıkacak. Sarı kırmızılılar 25 Kasım'da Trabzonspor deplasmanına giderken, 29 Kasım'da UEFA Kupası'nda yine deplasmanda Panionios karşılaşacak. Ligde 2 Aralık'da İstanbul B.Ş.B'yi konuk edecek olan Galatasaray, 9 Aralık'daezeli rakibi Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 16 Aralık'da Sivasspor ile Ali Sami Yen'de oynayacak lig lideri, 19 Aralık'da UEFA Kupası'nda Avusturya temsilcisi A.Wien ile sahasında karşılaşacak. Galatasaray'ın bu zorlu maraton sonunda özellikle UEFA Kupası'ndaki kaderini belirleyecek. .

Sarı kırmızılılar bu zorlu dönemi başarıyla atlatırsa, Özhan Canaydın yönetimi de Mart ayında yapılacak kongreye büyük bir rahatlıkla girecek. Aksi halde hem teknik direktör Feldkamp hem de yönetim için sıkıntılı günler gündeme gelecek