PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon mesaisi


*fanii*
11-19-2007, 21:17
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/idman153_1911.jpg


Trabzon mesaisi

Galatasaray Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda tüm oyuncuların katıldığı bir çabukluk çalışması, ardından dar alanda kalecilerin de katıldığı çift kale teknik bir çalışma yapıldı. Kaleciler antrenman bitiminde sahada bir süre daha kalarak kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir antrenman yaptılar.

Tedavilerinin ardından Orkun ve Serkan antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldılar. Ayhan ise takım çalışmasının ilk kısmına katıldıktan sonra özel çalışmalarını sahada Cevat Güler yönetiminde sürdürdü.

Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.İsmael Bouzid, Orkun Usak, Serkan Çalık ve Okan Buruk'un tedavilerine Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde devam ediliyor. Okan salondaki antrenmanlarını fizyoterapistler eşliğinde sürdürdü.

İzin alarak hafta sonunu ailesiyle birlikte ülkesinde geçiren Tobias Linderoth bu akşamüstü İstanbul'a dönecek.