PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalli de şaşkın!..


*fanii*
11-19-2007, 21:16
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Feldkamp019_1911.jpg



Kalli de şaşkın!..
Teknik direktörümüz Karl Hainz Feldkamp, yeni bir oluşum içinde olduğumuzu söyledi

Galatasaray Teknik Direktoru Karl Hainz Feldkamp, genc bir kadroya sahip olduklarini, takimla ilgili yapilan elestirilere anlam veremedigini belirterek, "Herkes bizi 2 yildir birlikte oynayan Fenerbahce ile kiyasliyor. Ama biz daha yeni olusum icerisinde olan bir takimiz. Bu kadar kisa bir surede mukemmel bir takim olusturmak mumkun degil" dedi.

Galatasaray Teknik Direktoru Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapilan antrenman sonrasi basin mensuplarina aciklamalarda bulundu. Almanya'ya ozel islerini halletmek icin gittigini ifade eden Alman teknik adam Feldkamp, "Buraya goreve basladigim 4 ay sonrasi Almanya'da ozel olarak halletmem gereken bazi isler vardi. O islerimden dolayi kisa bir sure aranizda degildim. Bugun dondum ve gorevime tekrar basladim. Turkiye'de gecirdigim 4 ay cok olumlu gecti. Sagligim acisindan da iyiydi.
Su anda cok formdayim ve formda olan bir Feldkamp olarak calismalarin basindayim" diye konustu.

Basinda yer alan 'Feldkamp, takimi iyi calistirmiyor' seklindeki yorumlarin hatirlatilmasi uzerine ise Feldkamp, "Iyi calismiyorsak niye hala lideriz ? Genel olarak onlarin ne yazdiklari onemli degil, benim icin onemli olan takimimin lider olmasi, milli takima formda oyuncular gonderebiliyor olmamiz. Ben takimimi formda buluyorum. Televizyonda yorum yapanlarin daha iyi hocalar olmadiklari konusunda bir karsi gorus sunmamistim. Ama orada konusanlarin niye televizyonda olup da, kulupte olmadiklarini ayrica
degerlendirmek lazim" dedi.

Devre arasinda takima takviye yapilmasi konusunda yonetime henuz bir liste vermedigini ifade eden Feldkamp, "Futbolda olanlari yakindan takip etmek lazim. Ama transfer icin bir liste verilmedi. Almanya'ya gittim, milli maclar nedeniyle Almanya'da da mac oynanmadi ve bir arastirmam da olmadi. Bir antrenor yonetimden takima takviye isteginde bulunabilir. Eger antrenor boyle bir istekte bulunmazsa 'Yonetim hoca istemiyor' aciklamasinda bulunur. Bir hocanin gorevlerinden biri de eger varsa o tur istekleriniyonetime sunmaktir Eger devre arasinda takimi biraz daha kuvvetlendirmek gerekiyorsa, ekonomik sartlar da uygun olursa, takimi guclendirmek icin transfer yapabiliriz" diye konustu.

UEFA Kupasi grup maclarinda alinan maglubiyetleri de degerlendiren tecrubeli teknik adam, iki macta da rakiplerinin kendilerinden ustun oynamadigini belirterek, "Iki macta da cok daha iyi sonuclar alabilirdik. Rakiplerimiz hicbir zaman bizi zorda birakan oyun oynamadi. Bu maclardan puansiz ayrilmamizdan ben de cok rahatsiz oldum. Butun bunlarin yaninda genc bir takim oldugumuzu unutmayalim. Bazen genc oyunculardan kurulu bir takimin ilginc sonuclar alabilecegini goz onunde bulunduralim. Herkes bizi 2 yildir birlikte oynayan Fenerbahce ile kiyasliyor. Ama boyle olmadigi gercegi var, biz daha yeni olusum icerisinde olan bir takimiz. Bu kadar kisa bir surede mukemmel bir takim olusturmak mumkun degil. Belki onumuzdeki yil, yani takimin birbirlerine alismasindan sonra bu elestirileri anlayisla karsilarim. Futbolcularimiz elestiriler nedeniyle zaman zaman baski altinda kaliyor, ben bu elestirilere anlam veremiyorum" diye konustu.

Turkiye A Milli Futbol Takimi'nin Norvec'i yenerek buyuk bir basariya imza attigini belirten Feldkamp, "Buna cok sevindim. Antrenmana baslamadan once takimimla da konustum. Su an bizim icin en onemli gelisme milli takimin kazanmasiydi. Carsamba gunu de Bosna Hersek'i yenerek finallere katilma firsatini elde edecegiz. Bu kulupler ve futbolcular icinde cok buyuk bir avantaj. Turk futboluna katki saglayacagini futbolcularima belirttim. Bu olayin bize olumlu yansiyacagini dusunuyorum. Inaniyorumki alinan
galibiyetle birlikte Avusturya ve Isvicre'deki butun oteller Turkler ile dolacaktir" diyerek sozlerini tamamladi.