PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anneysen.com site tanıtımı


cpright
08-04-2011, 14:06
anneysen.com (http://www.anneysen.com) nasıl ortaya çıktı?
anneysen.com, 2 anne tarafından kuruldu. Anne ve anne adaylarına, annelik sürecinde destek olmak amacı taşıyor.

anneysen.com’a göre, annelik çok yönlü, çok emek isteyen ve süresi olmayan bir meslek. Anneler olarak yaşayarak öğreniyoruz, birikim kazanıyoruz. Bu meslekte, anneler için uzman görüşleri kadar diğer annelerin tecrübeleri ve bilgi birikimide çok değerli. anneysen.com bu noktadan yola çıkıyor.

anneysen.com anne ve anne adaylarının tecrübelerini diğer anne ve anne adayları ile paylaşabilmeleri için kuruldu. Siz de anneysen.com’a katılarak birikimlerinizi diğer annelerle paylaşabilir, destek olabilir, destek alabilirsiniz.

Neler yapabilirsiniz?
anneysen.com, anne ve anne adaylarına yönelik bir sosyal ağ sitesidir. anneysen.com’da anneler ile tanışabilir, annelere soru sorabilir, annelerle deneyimlerinizi paylaşabilir, pek çok alanda uzmanlara soru sorabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

1. AnnelerleTanışın
anneysen.com’da arkadaşlarınızı bulabilir ya da arkadaş olabileceğiniz anneler ile tanışabilirsiniz. Sizinle aynı ilgi alanları olan veya benzer özellikler gösteren çocukları olan veya size yakın oturan annelerle gruplar yaratabilirsiniz.

2. Annelere Sorun
Annelere Sor ve Anket bölümlerinde, diğer annelerin tecrübelerinden ve görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sadece sormanız yeterli. Siz de başka annelerin sorularına cevap vererek onlara destek olabilirsiniz.

3. Uzmanlara Sorun
anneysen.com uzmanları ihtiyacınız olan her alanda size destek olmaya hazır. Lütfen uzmanlık alanını / uzmanınızı seçin ve sorunuzu sorun. En kısa zamanda sorunuz cevaplanacaktır. Avukat, mimar, çocuk doktoru, psikolog, diyetisyen uzmanlarımızdan sadece bazıları.

4. Eğlenceli Vakit Geçirin
anneysen.com profiliniz size özel. Profil fotoğrafınızı yükleyebilir, sayfa renginizi ve deseninizi seçebilirsiniz. Ayrıca Fotoğraflar bölümünde albüm yaratmak ve fotoğraf eklemek çok kolay. İstediğiniz kişilerle fotoğraflarınızı ve albümlerinizi paylaşabilirsiniz.