PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : evdenevetaşımacılık.gen.tr İstanbul Ev taşıma


dertlerisalla
08-01-2011, 12:08
Domain adı : evdenevetaşımacılık.gen.tr

İçerik-Başlık : Ev Taşıma İlgili Bilgiler

Site Kuruluş Tarihi : Haziran 2011

Nakliye ve taşınma işlemi sırasında meydana gelen problemler her zaman için sizleri zora sokmakta, yormakta ve stresle türlü sıkıntılar yaratmaktadır. evden eve taşımacılık (http://www.xn--evdenevetamaclk-hlcdb18f.gen.tr) alanında bunlar yaşanırken güven ve huzur içerisinde tüm taşınma işlemlerinizi yerine getirmek üzere sizlere hizmet sunan bir firma olarak Eczacıoğlu nakliyat www.evdenevetaşımacılık.gen.tr ile sizlere sınırsız ve kusursuz hizmet sunmaya devam etmektedir. Taşıma işlemi sırasında son derece dikkatli ve titiz çalışan personel kadrosu kullanan firma 2A ve benzeri her tür mobilyanın demontaj ve montaj işlemlerini yapa bilmektedir. Graft kağıt ve pat pat naylonlarla paketlenen mobilyalarınız leke olmaması için streçlerle sarılarak desteklenmektedir. Beyaz eşyalarınızın çalıştırılma sürelerine dikkat edilmektedir. Çamaşır ve kurutma makinesi gibi elektrikli ev aletleriniz güvenlik kilitleri takılarak nakledilmektedir ev taşıma (http://www.xn--evdenevetamaclk-hlcdb18f.gen.tr) işlemi sırasında evinizin zeminine ve duvarlarına son derece dikkat edilmekte ve özen gösterilmektedir.

Tüm evden eve taşıma (http://www.xn--evdenevetamaclk-hlcdb18f.gen.tr) işlemleri yetki belgeleri dahilinde yapılmaktadır. Uluslar arası taşıma işlemlerinizi de yerine getiren firma tüm işlemleri sözleşmeli ve sigortalı olarak yerine getirmektedir. Nakliyat sigortası genelde bilindiği gibi tüm hasarları karşılamak üzere değil kaza sırasında oluşa bilinecek hasarları karşılamak üzeredir. Sizleri bu konuda aldatan firmalara dikkat ediniz. Eczacıoğlu taşımacılık bu konudaki hassasiyetiyle kendi insiyatifin de oluşa bilecek her tür kusuru kendi bütçesi ile kapatmakta ve sizlere yansıtmamaktadır.

Taşımalarınız sırasında kullanılan tüm araçlar kapalı çelik kasa ve modern olup içleri evden eve nakliyata uygun olarak mobilyalı bir biçimde dizayn edilmiştir. Eczacıoğlu olarak 57 yıllık bir tecrübe ve deneyim ile hizmet vermeye devam ediyoruz.