PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sünger Bob Oyunları


nullsix
07-29-2011, 15:46
Domain adı : frivoyunlari.net

İçerik-Başlık : Sünger Bob Oyunları

Site Kuruluş Tarihi : Şubat 2011

Tanıtım, Açıklama : Oyun cocugun bedeni ve ruhi gelismesi icin sarttir.Özellikle 2-6 yas arasinda oyun oynamaya ihtiyaclari vardir, cocuk gunun yarısını ,uyumadigi ve yemedigi zamanlar oyunla gecirmek ister,oyun,cocuga kimsenin ogretemedigi seyleri ogretir.

Cocuga oyun yeri ve serbestligi saglanmasi onemlidir.cocuk oyun ileogrenme yollarini ogrenir.cocuk zihinsel,konusma,bir is ortaya cikarma yeteneklerini oyun gelistirir,uyum icinde insanlarla iliski kurmayi,yardinmasmayi kazanir.saldirganlik gibi onemli problemlerini ve yanlizligini yener.insanlari,hayvanlari,tabiati,guzel seyleri sevme duygusu gelisir. Sünger Bob Oyunları (http://www.frivoyunlari.net/sunger-bob-oyunlari/) kategorisi sitemizde mevcuttur.

cocuk oyunda bedenini gelistirir,kaslarini cesitli sekillerde kullanark gelistirir.bircok arac ve gerec ve esyayi kullnarak,adim adim bir beceriyi elde eder,sonra,daha zor seyleri yapmaya heveslenir ve kendine guveni artar. Süper Can Oyunu (http://www.frivoyunlari.net/macera-oyunlari/supercan-oyunu.html) bu bağlantı üzerinden oynanabilir.

Zekasini kullanmayi gelistirir.dunyayi ve cevresini kesfeder,surekli bilgiler edinir,merak duygusunu tatmin eder,mantik yurutmeyi,secim yapmayi sebeb sonuc iliskileri kurmayi ogrenir,

*oyun cocugun enerji birikimini sarfetmesini,duygularini ifade etmesni saglar.
*Canli bir oyun ortaminda cocugun dili gelisir,konusma becereileri artar,sözlü olarak anlasmayi,problemlerini cözmeyi ogrenir. Bu bağlamda friv (http://www.frivoyunlari.net) oyunlari adlı sitemize tüm çocukları bekliyoruz.