PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba Oyunları


nullsix
07-26-2011, 16:39
Domain adı : kraloyunu.net

İçerik-Başlık : Araba Oyunları

Site Kuruluş Tarihi : Haziran 2007

Tanıtım, Açıklama : Küçük, büyük, oyun oynamayı toplumca severiz. Bu oyunlar arasında kral oyun gibi bir sitemiz de varsa sınırsız oynayabileceğimiz işte o zaman oyun oynamak daha da zevkli hale gelir. İçerisinde onlarca kategori ve dahilindeki oyunlarıyla kullanıcıların gönlünde taht kuran kraloyunu.net devar olan oyunlar bizi internet dünyasını daha da sevmemize sebep oluyor.

kral oyun (http://www.kraloyunu.net) sitesi kimi zaman dağ arabası oyunu ile taşlara bayırlara heybetli bir jeep’le medya okuduğumuz kral oyun da bulunan dağ jeep’i de bu zincire dâhil oluyor. Bunların yanı sıra araba oyunları (http://www.kraloyunu.net/araba-oyunlari/), ateşin oğlu, diz ameliyatı oyunları (http://www.kraloyunu.net/ameliyat-oyunlari/diz-ameliyati.html) gibi oyunlarında bulunduğu oyun sitesinin en gözdesi çocuk kategorisine ait olan hugo sahilde oluyor.

Oyuna girdiğimiz zaman küçüklüğümüzün kahramanı tolga abi ve Hugo programı bu oyunun var olmasına sebep olmuş. Oyunumuzda ana karakter olan Hugo ile gerekli görevleri yaparak Hugo’nun prensesini kurtarabiliyoruz. Bunu takip eden yine bir çizgi filminden esinlenerek yapılan scooby hayalet evi oluyor. Bu oyunda da zorlu görevleri geçip evdeki hayaletleri bulabiliyoruz.

Sadece çizgi filmlerden değil de normalinde baştan yazılan oyunlarında bulunduğu kraloyun.gen.tr oyun sitesinin gözdelerinden birisi de jet bot yarışı oluyor. Jet bot yarış oyunu ile deniz de hız tekneleri ile kıyası bir yarışa girip galibiyete ve kupaya ulaşmayı hedefliyorsunuz.

İşte bu ve benzeri tüm oyunların bulunduğu kral oyun sitesi oyun adına artık belli bir güce sahip olup kullanıcılarına kaliteli hizmeti sunmayı başarıyor.