PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyunbayisi.com Online Gold Üye Sahibi Olun


StyLeTaKip
07-24-2011, 18:46
2000 li yılların başlarında internetin gelişmesi ve giderek hayatımızın bir parçası olması ile birlikte artık tüm işlerimizi internet üzerinden halledebilmekteyiz. Öyle ki faturalarınızı internet üzerinden ödeyebilirsiniz, yemek siparişi verebilirsiniz veya online alışveriş yapabilirsiniz. Oldukça geniş bir içeriğe sahip olan internet aleminde en dikkat çeken paylaşımlar ise oyun sitelerinde bulunmaktadır.

Türkiye’de online oyun hemen hemen 2005-2006 yılında oldukça popüler bir hal almıştır. İnternet kafelerde, evlerde ve çeşitli ortamlarda sadece internet yardımı ile oynanabilen oyunların ücretli abonelikleri sayesinde hem oyun üreticileri para kazanmakta hem de oyuncular daha hızlı gelişim göstermektedir.

http://www.oyunbayisi.com/ 2008 yılında açılmıştır ve açıldığı günden itibaren online oyun oynayan kişilerin gold üyeliklerini karşılamaktadır. Güven içerisinde online alışveriş yapabileceğiniz site de en popüler öğeler ise silkroad gold (http://www.oyunbayisi.com/k/9-silkroad-online-gold.html) ve silkroad silk (http://www.oyunbayisi.com/k/5-silkroad-online-silk.html)’tir. Silkroad oyununu oynayan milyonlarca kişi gold üyelik sahibi olarak oyun içerisinde daha etken olmak istemektedir.