PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TFF: FENERBAHÇE ŞAMPİYON!!!


ĄηêŁkå39™
07-11-2011, 19:39
TFF: FENERBAHÇE ŞAMPİYON!!!

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar, futbolda şike soruşturmasıyla ilgili olarak kulüp başkanlarıyla yapmış olduğu toplantının ardından basın açıklaması düzenledi.
Aydınlar toplantının ardından oldukça önemli açıklamalar yaptı ve soruşturmada adı geçen takımların küme düşürülmeyeceğini belirtti.
İşte Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamaları...
"ELİMİZDE BELGE VE DELİL YOK"
"3 Temmuz'da başlatılan şike soruşturması, federasyonumuz tarafından takip edilmektedir. Bugün Süper Lig kulüp başkanlarıyla bir araya geldik ve konuyu değerlendirdik, daha sonra da yönetim kurulumuz toplanarak açıklayacağım kararları aldı."
Bu konuda tüm kamuoyunun soğukkanlı olmasını diliyoruz. Federasyonun elinde herhangi bir belge ve delil bulunmamaktadır. Bu nedenle herhangi bir işlem başlatılamamaktadır. Karar vermek için iddianamenin hazırlanmasını bekleyeceğiz. Biz en doğru kararı vermeye çalışacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Tüm kamuoyunun desteğini rica ediyoruz."
SÜPER KUPA'DA BEŞİKTAŞ İLE FENERBAHÇE OYNAYACAK
"Bu süreçte UEFA ve FIFA ile sürekli temas içinde bulunacağız. Lig planlandığı şekilde 5 Ağustos'ta başlayacaktır. 31 Temmuz'da Süper Kupa finali Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacaktır. Lig tescil edilidiği şekilde UEFA'ya bildirilmiştir."
superfb.com