PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğum Yapacak Kişilere Yastık


Teknoweb
07-11-2011, 13:25
Site Adresi:hamileyastigi.com

Kuruluşu Tarihi:2008**

İçerik:Hamile Yastığı

Tanıtımı:

Hamile yastığı hamilelikte bel ve sırt ağrısı çeken, gece mide yanması ve nefes darlığı sıkıntıları yüzünden uyuyamayan, bebek karnımda sürekli hareket ediyor diye şikayet eden anne adayları için üretilmiş bir uyku desteğidir
http://www.hamileyastigi.com/images/IMG_2888-800-300.jpg (http://www.hamileyastigi.com/sipariss.php)
Hamile yastığı

Yapılan bilimsel araştırmalar hamilelerin özellikle karın ve ayak bölgelerinde basıncın normalden çok daha fazla olduğunu, bu basınç gün içinde normal iken uyku sırasında dinlenme ile geçmesi gerektiğini belirtmekteler
Ancak anne adayı yanlış pozisyonda yatıyor, boynu vücudu ile aynı seviyede kalıyorsa ağrı ve nefes darlığı problemleri kaçınılmazdır. Ayrıca bebek en çok anne uyurken beslendiği için rahatsız bir pozisyonda yemeğe uzanamayan yavrunun sürekli hareket etmesi de olağandır.
Schuma Hamile Yastığı Satın Almak İçin Tıklayın. (http://www.hamileyastigi.com/sipariss.php)

Eğer siz de bu tip problemler yaşıyorsanız bri adet Shuma hamile yastığı ile sorunu çözebilirsiniz. Shuma hamile yastıkları bilim dünyasının belirlediği ölçü, ağırlık ve yapı maddesi standartlarına tam manasıyla uyar. Tercih yaparken zorlanılsa bile Shuma Comfy Hamile Yastığı (http://www.hamileyastigi.com/sipariss.php) en popüler hamile yastığı olarak görülmektedir.
http://www.hamileyastigi.com/images/comfiy-300.jpg (http://www.hamileyastigi.com/sipariss.php)
Schuma hamile yastığı satışı

Bu nedenle hem anne için hem bebek için güvenlidir. İçinde kullanılan %100 pamuklu kumaşın uyumaya yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Siz de http://www.hamileyastigi.com/sipariss.php adresine girip ürünü kolayca sipariş edin, indirimli fiyatlardan yararlanın.

İNDİRİMLİ HAMİLE VE EMZİRME YASTIĞI ALMAK İÇİN TIKLA (http://www.hamileyastigi.com/sipariss.php)