PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eğlencenin Kalbi Arabaoyunlarimiz.gen.tr


Teknoweb
07-07-2011, 14:20
************************************************** **************************
Site adi: arabaoyunlarimiz.gen.tr
İçeriği: araba oyunları
Kuruluş Tarihi: 2009
Amacı : Her gün yeni araba oyunları eklenen ve en kolay hatırlanan oyun sitesi olma yolunda.

Yakın tarihte yenilenen tasarımı ve kodlamasıyla ziyaretçilerine en yeni oyunları sunmaya devam eden arabaoyunlarimiz.gen.tr flash oyun sitesi. Her yaştan ziyaretçiye yönelik oyunların bulunduğu sitede birçok çocuğun hayranı olduğu ben 10 oyunları ve kategorilere ayrılmış 2000'den fazla oyun bulunuyor. Bu oyunları oynamadan önce tanıtım sayfasından türkçe açıklamasını okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Oyun siteleri zamanınızı keyifle geçirmek için tercih edilebilir. Birçok oyun sitesi bulunmaktadır. Ancak oyun sitelerinin bu kadar çok olması aynı oranda kaliteyi sağlamamaktadır. Araba oyunları severler için sitelerin geniş oyun arşivine sahip olmaması, karmaşık site tasarımları, oyun oynarken takılmalar gibi sorunlar söz konusudur. Tüm bu sorunları ortadan kaldıran sitelerden biri olan arabaoyunlarimiz.gen.tr oyun sitesinde eğlenceli vakit geçirmeniz için tercih edebilirsiniz.

Oldukça geniş menü seçeneğine sahip. Her yaşa ve her zevke uygun olarak menülerden istediğiniz oyunu kolaylıkla bulabilirsiniz. Bu konuda benim favorilerim friv 3 oyunu (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/kiz-oyunlari/friv-3.html), doodle jump oyunu (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/beceri-oyunlari/doodle-jump.html) olacak. Bunun dışında oldukça dikkatimi çeken spor oyunları (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/spor-oyunlari/), çiftlik oyunları (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/ciftlik-oyunlari/) katagorilerini denemenizi öneriyorum. Herhangi bir oyuna tıkladığınız zaman oyun resmi ve oyunla ilgili açıklama karşınıza çıkıyor. Açıklamanın sağ tarafına oyunu oynama butonu yerleştirilmiş.

Bu sayede açıklamaları okumadan oyun oynamak zorunda kalmıcaksınız. Bu özelliğini çok kullanışlı ve başarılı bulduğumuzu belirtelim. Şahin bilişimin oldukça başarılı bir proje yaptığını söleyebiliriz. Gelecek yayın hayatında arabaoyunlarimiz.gen.tr‘e başarılar diliyoruz.