PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adype | Reklam Al Sat


nullsix
06-29-2011, 22:56
Domain adı : adype.com

İçerik-Başlık : Adype | Reklam Al Sat

Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2009

Tanıtım, Açıklama : Adype ile Satış - Reklam Al Sat (http://www.adype.com) - Reklam Gelirlerinizi Artırın -

Adype, sitelerinizi doğrudan reklam verenlerle buluşturur. Hedef kitlesi olmayan, belirsiz ve kazancı düşük reklam ağları ile çalışmaktan yorulduysanız, Adype reklam ağını denemelisiniz. Adype, sitelerinizde ki reklam alanlarını 7, 15, 30 gün sabit ücretli yada CPM bazlı satmanıza olanak tanır. Reklam alanlarınız, belirlediğiniz fiyatlar üzerinden satılıp ödemeleri yapıldıktan sonra sizin onayınızın ardından yayına başlar. Facebook ve Twitter sayfalarınız içinde sponsor reklamlar alabilirsiniz. Kazançlarınızı ise Hesaba Havale(EFT), PayPal ve Western Union ile hesabınıza dilediğiniz zaman transfer edebilirsiniz.

https://www.adype.com/images/adype.png

Reklam girişi tamamen ücretsiz, satıştan geri ödeme ise %85'tir.

Adype ağı sitenizde ki reklam alanlarını herhangi bir aracı yada sisteme gerek kalmadan hergün binlerce farklı kişi ile buluşturur. Online reklam (http://www.adype.com) vermek isteyenleri doğrudan reklam alanlarınızla buluşturan sistemimiz ile reklamlarınızın tüm satış kontrolünü bize bırakabilirsiniz. Satışlardan ise herşey dahil %85 geri ödemeyi birçok farklı şekilde hesabınıza transfer edebilirisiniz. Ödemelerinizi hesaba havale(EFT), Paypal ve Western Union ile alabilirsiniz.

Reklam kodunu siteye yerleştirmek sadece birkaç dakikanızı alır.

Adype ağına kayıt olduktan sonra sitenizi sisteme tanıtıp, reklam alanlarını belirlemeniz gerekmektedir. Yayıncı panelinizde ki araçlar sayesinde bu işlemi birkaç dakika içinde tamamlayıp reklam alanlarınızı satıışa hazır hale getirebilirsiniz. Reklam alanlarınızı sitenize yerleştirirken size sunulan birçok özellik sayesinde bu alanların reklam verenleriniz için en uygun şekilde gösterilmesini sağlayabilirsiniz.

Bağımsız fiyatlandırma politikası ile reklam gelirlerinizi artırın.

Sitenizde ki reklam alanlarınızın fiyatlandırması tamamen sizin tarafınızdan yapılır. Hangi alanın ne şekilde satılacağı ile iligili tüm düzenlemeleri reklam alanı satışa çıkmadan önce kontrol panelinizden siz yaparsınız. Reklam alanlarınızı sabit ücretli olarak 7, 15 ve 30 günlük periyotlar kullanarak veya CPM bazlı olarak satabilirsiniz. Her alanı diğerinden bağımsız olarak ücretlendirme yetkisi tamamen sizin kontrolünüz altındadır. Reklam ödemelerini reklam verenler peşin yapar.

Facebook ve Twitter sayfalarınıza da reklam alabilirsiniz.

Sitelerinizde ki reklam alanalarınız yanında Facebook hayranlarınız yada Twitter takipçileriniz mi var? Adype ağında sponsor tweet yada sponsor post şeklinde sosyal medya gücünüzü de kazanca dönüştürebilirsiniz. Sosyal medya reklamları (http://www.adype.com) satabilmek için siteniz olması da gerekmiyor. Şimdi hemen kaydolup sosyal medya hesaplarınızda reklam almaya başlayabilirsiniz. Sosyal medya reklamlarında fiyatlandırma her bir paylaşım üzerinden yapılmaktadır.

Detaylı Rapor ve İstatistikler

Reklam alanlarınızın performansını ve kazançlarınızı istediğiniz her an kontrol paneliniz üzerinden takip edebilirsiniz. Yayıncılarımıza sunduğumuz gelişmiş araçlar sayesinde her bir reklam alanının total kontrolü mümkün olmaktadır. Bu sayede yayıncılarımız bir sonra ki reklam alanlarının satış stratejisi konusunda daha iyi fikir sahibi olmaktadır. Rapor ve istatistikler her bir alan için ayrı ayrı yada birleşik kombinasyonlar şeklinde esnek olarak oluşturulabilir.