PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Takımlar Taraftar Futbol Paylaşım Sitesi - Millitakim.net


Teknoweb
06-28-2011, 16:23
http://www.millitakim.net/logo.png



Site Adresi:millitakim.net

Kuruluşu:2011

İçerik:A Milli Futbol Takımı Hakkında

Tanıtımı:

Futbol, milyonları peşinden koşturan en popüler spor dalı. Futbolu bu denli popüler kılanda şüphesiz ki taraftarlardır. Taraftar bir spor kulübü için vazgeçilmez bir olgudur. Taraftarı olmayan hiç bir kulüp uzun süre yaşayamaz. Türkiye milli takım (http://www.millitakim.net)ı ise ülkemizin en büyük kulübüdür. Hepimiz milli takımımız ile gurur duyarız. milli takım maçları (http://www.millitakim.net), milli takım kadrosu (http://www.millitakim.net)nu merak eder üzerine yorumlar yaparız.millitakim.net internet sitesi, milli takım taraftarlık olgusunu pekiştirmek ve milli takım taraftarlarını bir araya getirerek büyük bir birlik kurmalarını amaçlayan bir sitedir.
millitakim.net internet sitesinde, A milli takımızla ilgili her şeyi bulabilirsiniz. Milli takımımızın oynadığı maçlara,
sahaya çıkan A Milli Takım (http://www.millitakim.net/kategori/milli-takim-haberleri/a-milli-takim/) kadrosuna yorumlar yapabilirsiniz.Unutmayalım A Milli Futbol Takımı (http://www.millitakim.net) hepimizin takımı, millitakim.net sitesi bütün milli takım taraftarının sitesidir.
Milli Takım Haberleri (http://www.millitakim.net/kategori/milli-takim-haberleri/)ni sitemizden takip edip son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.