PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizi izleme sitesi - dizi özetleri


nullsix
06-15-2011, 19:16
Domain adı : gencdizi.net

İçerik-Başlık : Dizi izleme sitesi - dizi özetleri

Site Kuruluş Tarihi : Ağustos 2009

Tanıtım, Açıklama : GencDizi.net adlı web sitesi içeriğinde yerli ve yabancı diziler ile çeşitli tv programları yer almaktadır. GencDizi adresinden izleyeceğiniz videolar ve tüm içerikler Hd kalitesinde idir. 720p kalitesinde Hd görüntü keyfini bu adreste bulabilirsiniz.

Sitede yer alan Yerli dizi kategorisinde çekimi tamamlanmış eski dizileri ve şu anda gösterimde olan yeni yerli dizileri bulabilirsiniz. Adanalı, Aşk-ı Memnu, Avrupa Yakası, Ayrılsak da beraberiz, Benim annem bir melek ve Yaprak dökümü gibi televizyonda gösterilmeyen ve final bölümlerini çekmiş dizileri bu sitede bölüm bölüm izleyebilmektesiniz. Bir dizi izle (http://www.gencdizi.net)me adresi olan GencDizi sitesinde ayrıca şu anda yayında olan yerli televizyon dizilerinden Arka sokaklar, Behzat Ç, Fatmagülün suçu ne, Geniş Aile, İzmir çetesi, Öyle bir geçer zaman ki ve Muhteşem yüzyıl ile birlikte daha bir çok diziyi keyifle izleyebilirsiniz.

Site içeriğinde ayrıca yabancı dizi kategorisi de mevcuttur. Bu kategori içeriğinde ünlü yabancı dizilerden Dexter, Lost, Prison Break, How i met your mother, Fringe, Chuck, Merlin, Spartacus ve Supernatural dahil olmak üzere çok sayıda diziyi sezon sezon ve bölüm bölüm keyifle izleyebilirsiniz.

Yerli ve yabancı dizilerin yanı sıra, sitemizde Disko kralı, Şanslı masa, Hayrettin ve Survivor gibi çok çeşitli show programları da gösterimdedir. Site içeriğinde son olarak televizyon yayın akışlarını, dizi haberlerini ve dizi oyuncuları hakkında merak edilen her şeyi öğrenebilirsiniz. İyi seyirler diliyoruz.