PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araba Oyunları


dj_ibo_g_h
06-01-2011, 13:21
Site Adı: ArabaOyunlarimiz.Gen.Tr
Sitenizin İçeriği: Araba oyunları ile ilgili oyunlar.
Site Sahibi: Kahin
Kullanılan Sistem Hakkında Bilgiler: Özel bir script yazılımı kullanılmaktadır.

Sizlere yeni keşfettiğim bir oyun sitesini tanıtacağım. Özellikle önüne gelenin bir araba oyunları sitesi açtığı şu günlerde sağlam bir araba oyunları sitesi bulmak zor iken bu siteyi tanıyınca pişman olmayacaksınız.

Nedir bu site? Ne tür oyunlar vardır?

Bu site yaklaşık 2 yıldır araba oyunları sektöründe bulunan kaliteli bir sitedir. İçerisinde yediden yetmişe herkesin oynayabileceği oyunlar vardır. Araba oyunlarından tutunda ben 10 oyunları (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/ben-10-oyunlari/)na, yemek oyunları (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/yemek-oyunlari/)ndan tutunda savaş oyunları (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/savas-oyunlari/)na kadar çeşit çeşit oyunlar bulabilirsiniz.

Dikkatimi çeken birşey var arabaoyunlarimizda oda aile filtresi. Birçok oyun sitesinde aile filtresini göremezsiniz. Fakat oyunkolunda aile filtresi bulunmakta. Buda oyunkolunu birçok oyun sitesinden üstün kılmaya yeter diye düşünüyorum.

Sitenin alexa ve pagerankına baktığımızda ise gayet tatmin edici bir konumda olduğu görülmekte. Sadece dmoz kaydı bulunmuyor. Şimdi soracaksınız o kadar anlattın senin tavsiye ettiğin oyun yokmu diye. :) Elbette ki var. Araba oyunlarından geta (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/araba-oyunlari/gta.html) vazgeçilmez oyunum diyebilirim. Birde bizim ufaklığın oynadığı kız oyunları (http://www.arabaoyunlarimiz.gen.tr/kiz-oyunlari/) var. :) Ufakları da unutmayalım değil mi. :)