PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Günün Fırsat Ürününü Yakaladın Yakaladın!!


cerilimz
04-28-2011, 16:29
YakaladinYakaladin.Com’un Arkasında Kimler Var?

YakaladinYakaladin.com (http://www.yakaladinyakaladin.com) tahmin edildiğinden daha geniş bir ekip diyebiliriz. Ne ev ne de bir garaj oluşumu. Yıllardır teknoloji alanında hizmet veren iki firmanın YakaladinYakaladin.com için özel olarak oluşturduğu proje grubunun yönetimi altında. Kısacası herşey kontrolümüz altında.

Neredeyiz ?
İstoç Z blok no: 109 İkitelli istanbul

Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Yukarıda vermiş olduğumuz adresimizden bizi ziyaret edebilirsiniz, haftanın 7 günü 24 saat info @YakaladinYakaladin.com adresinden e-posta gönderebilirsiniz. Veya haftaiçi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında 0(212) 559 60 52 irtibat telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Bizimle Çalışmak?
Aramıza katılmak için yazılım, reklam tanıtım konularından biri hakkında kendine güveniyor olman yeterli. Ekibimize katılma taleplerinizle ilgiliinfo @YakaladinYakaladin.com adresine e-mail atabilirsiniz.

Sadece tek ürün satıyorsunuz, niçin?
Çünkü biz bir fırsat sitesiyiz. Tek ürünü emsalsiz bir fiyata satıyoruz. Vitrinimizde gördüğünüz ürünün araştırmasını yapmanıza gerek kalmıyor çünkü sizin için her yeri araştırıyoruz ve piyasadaki en düşük rakamında altına satıyoruz.

Sırada hangi ürün var?
Son güne kadar çoğu zaman biz de bilmiyoruz. Ürün müdürlerimiz sizin için araştırıyor, en iyi fiyatları buluyor ve vitrinimize koyuyor. Her gece 00:00 ‘da YakaladinYakaladin.com yeni ürünüyle yeni hayata başlıyor.

Dünkü ürünü kaçırdım, hala alabilir miyim?
Hayır,ne yazık ki alamazsınız. Çünkü YakaladinYakaladin.com vitrine koyduğu ürünü belirli stokta belirtilen fiyat dahilinde tedarik ediyor.Vitrin değiştiğinde yeni bir operasyon başlıyor. Ama YakaladinYakaladin.com’u takip etmeye devam edebilirsiniz. Bazı ürünler belirli sürelerle vitrinimizde tekrar yer alabiliyor.

Canlı biriyle konuşmak istiyorum, sizi arayabilir miyim?
Biz canlıyız ve tabi ki arayabilirsiniz. Haftaiçi 09:00 ile 18:00 saatleri arasında 0 (212) 559 60 52 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Nasıl ödeme yapabilirim?
Ödemelerinizi kredi kartınız ile yapabilirsiniz. Kredi kartınız ile yaptığınız ödemelerde ekstrenizde SES ELEKTRONİK Ltd. Şti. veya YakaladinYakaladin.com olarak görüneceğini hatırlatmak isteriz.
Alış verişimi havale ile yapamaz mıyım ?

Ne yazık ki hayır. Sunduğumuz fırsatlar daima stoklarla sınırlıdır. Günlük gerçekleşen operasyonlarımızda hem aksaklıklara sebep olması, hem de operasyonumuzu yavaşlatması sebebi ile havale ile ödeme alamıyoruz. Ancak sistemimizde kredi kartı kayıtlarının kesinlikle tutulmadığını hatırlatmak isteriz. Sipariş anında bilgileriniz 128 bit şifrelenmiş olarak direk bankaya gönderilir. Bankadan dönen onay sonucunda siparişiniz tamamlanır.

Kargo ücreti fiyatlara dahil mi?
Kargo ücreti fırsat fiyatının hemen altında belirtilmektedir. Sipariş ekranında size çıkarılan toplam fiyata KDV ile birlikte dahil edilmektedir. Ayrıca 150 YTL ve üstündeki çoğu ürün için kargo ücreti alınmamaktadır.

Ürünlerimizi YakaladinYakaladin.com’da satabilir miyim?
Ürünlerinizin YakaladinYakaladin.com için çok uygun olduğunu, YakaladinYakaladin.commüşterilerinin alıştığı fırsatları sunabileceğinizi düşünüyorsanız,tedarik @YakaladinYakaladin.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Blog nedir?
Blog o gün ve daha öncesinde sattığımız ürünler hakkında ayrıntılı bilgi içeren, YakaladinYakaladin.com ekibi tarafından hazırlanmış yazılardır. Bu metinlerde genel olarak ürünün tespit edilişinden, vitrine gelişine kadar neler yaşandığını vitrine koyulma sebebi, ürünün piyasa konumu ve fiyatları gibi bilgiler bulabilirsiniz.

Sattığınız ürünlerin garantisi var mı?
Evet, sattığımız tüm ürünler ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altındadır. Tamir veya değişim işlemleri garanti veren firma tarafından yapılmaktadır. Arızalı ürününüzü faturası veya garanti belgesi ile birlikte, garanti belgesinden ya da kullanım kılavuzundan bulacağınız size en yakın yetkili servisi arayarak, garanti kapsamında tamir veya değişim yaptırabilirsiniz. YakaladinYakaladin.com’a gönderdiğiniz ürünler de tarafımızdan yetkili servislere gönderilmekte ve sonuç beklenmektedir.

Ürünlere nasıl yorum yazabilirim?
Ürünlere yorum yazabilmeniz için yorumlar bölümüne girmeniz yeterli. O anda vitrinde olan ürüne yorum yapabilirsiniz.