PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Schalke:0 M.United:2 ManU'dan final rezervasyonu..


Melancholy
04-27-2011, 18:49
ManU'dan final rezervasyonu..


Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nin sürpriz ekibi Schalke'ye evindeki ilk yenilgiyi tattırdı, final yolunda çok büyük avantaj yakaladı..


http://www.ajansspor.com/resimv3/Rooney_hernandez_sev_260411.jpg




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

-SCHALKE: 0 - MANCHESTER UNITED: 2

Stat
Veltins Arena

Hakem
Carlos Velasco Carballo (İspanya)

Schalke
Neuer, Uchida, Matip, Metzelder, Sarpei (Dk. 73 Escudero), Farfan, Papadopoulos, Jurado (Dk. 83 Draxler), Baumjohann (Dk. 53 Kluge), Raul, Edu

Manchester United
Van der Sar, Fabio Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Carrick, Giggs, Park (Dk. 73 Scholes), Rooney (Dk. 83 Nani), Hernandez (Dk. 73 Anderson)

Goller
Dk. 67 Giggs, Dk. 69 Rooney

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile Manchester United, yarı final ilk maçında Almanya'da karşı karşıya geldi.
Devler Ligi'nin sürpriz ekibi Schalke, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahasında oynadığı tüm maçları kazanırken, Manchester deplasmanda oynadığı maçlarda hiç gol yememişti.

İlk yarıda çok üstün bir oyun sergileyen Manchester United, kalesinde devleşen Neuer'i geçmeyi başaramadı ve devre arasına golsüz eşitlikle girildi. İngiliz ekibi, daha etkisiz olduğu ikinci yarıda ise golleri bulmayı başardı ve 2-0'lık galibiyetle sahadan ayrılarak final için büyük bir avantaj yakaladı.

:: MAÇTAN DAKİKALAR ::
3' Sol çaprazdan ceza sahasına giren Rooney'in uzak köşeye yaptığı vuruşu Neuer uzanakark kornere çeldi.

14' Park'ın ceza sahasına gönderdiği derin pasta Hernandez kaleciyle karşı karşıya kaldı. Genç golcünün vuruşunda Neuer'in müdahale ettiği topu savunma uzaklaştırıd.

21' Ceza sahası sağ köşesinde topla buluşan Hernandez'in önünü boşaltıp yaptığı vuruş yan ağlarda kaldı.

26' Sağ kanattan yapılan ortayı ön tarafta kontrol eden Hernandez'in dar açıdan yaptığı vuruş az farkla uzak direk dibinden auta çıktı.

27' Manchester bir kez daha gole yaklaştı. Soldan Vidic'in ortasında altıpas köşesinde uygun durumdaki Giggs kafayı vurdu, Neuer başarılı bir kurtarış yaptı.

36' Neuer bir kez daha gole izin vermedi. Savunmadan kaptığı topla ceza sahasına giren Hernandez'in sert vuruşunu Neuer çeldi. Dönen topta park'ın vuruşu savunmadan döndü.

45' Manchester bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahasına giren Giggs'in vuruşunda Neuer yine gole izin vermedi.

47' Sol kanattan Giggs'in ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta Evra'nın kafa vuruşunu Neuer kornere çeldi.

51' Manchester golü buldu ancak geçerlilik kazanmadı. Giggs'in ceza sahasına göndermek istediği pasta savunmadan yükseklik kazanan topu göğsüyle önüne indiren Hernandez'in vuruşu ağlara gitti ancak pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.

64' Edu'nun yaklaşık 30 metreden yaptığı sert vuruşu tecrübeli kaleci Van der Sar kontrol etti.

67' Manchester United öne geçti. Rooney'in ceza sahasına gönderdiği derin pasta 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu Giggs, ilk yarının başarılı ismi Neuer'i mağlup etmeyi başardı: 0-1

69' ManU ikinci golü buldu. Hernandez'in pasıyla ceza sahasında buluşan ilk golün pasını veren Rooney, Neuer'in yanından yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-2

82' Escudero'nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta Van der Sar topu kontrol etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Ajansspor