PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirspor:0 Trabzonspor:0 Fırtına yine 'Es'emedi !..


Melancholy
04-22-2011, 22:17
Fırtına yine 'Es'emedi !..


Trabzonspor'un ikinci 6 haftalık galibiyet serisi yine Eskişehirspor karşısında sonlandı, bordo mavililer sona yaklaşılan yarışta çok kritik 2 puan kaybı yaşadı..


http://www.ajansspor.com/resimv3/EsEs_ts_oyku_220411.jpg




Son 5 haftaya Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider giren Trabzonspor, 30. haftanın açılış maçında Avrupa hedefini devam ettirmek isteyen Eskişehirspor'a konuk oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, savunmanın sağının değişmez ismi Serkan Balcı'nın sakatlığında Mustafa Yumlu'ya görev verirken, bunun dışında geçen haftaki 11'i sahaya sürdü.

Her iki takım taraftarlarının da büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya takımlar kontrollü bir oyun anlayışıyla başlarken, ilk bölümlerde Trabzonspor uzaktan şutlarla gol bulmayı denedi.

Karşılaşmanın ilk önemli tehlikesi 24. dakikada yaşandı, Trabzonspor gole çok yaklaştı. Alanzinho'nun düşürülmesiyle ceza yayı sağ yanında kazanılan frikikte Jaja'nın vuruşunda barajı geçen top kaleci Ivesas'nın bakışları arasında sağ direğin üst kısmından geri döndü. Dönen topta Umut'un vuruşu yandan auta çıktı.

37. dakikada Trabzonspor bir kez daha etkili oldu. Umut'un pasında savunmadan seken topa Burak gelişine vurdu, top az farkla auta çıktı.
Bu pozisyondan iki dakika sonra ise Eskişehirspor etkili oldu. Sağdan ceza sahasına giren Koray'ın yerden ortasına altıpas önündeki Batuhan istediği gibi vuramadı, seken topu Giray uzaklaştırdı

43. dakikada Trabzonspor golü buldu ancak geçerlilik kazanmadı. Selçuk'un pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Egemen'in ceza sahası ortasında Mustafa'nın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Ancak hakem faul gerekçesiyle golü vermedi.

İkinci yarı ilk 45 dakikaya göre daha hareketli başlarken, Trabzonspor'un 52. dakikada bir kez daha geçerlilik kazanmayan bir gol attı. Savunma arkasına atılan uzun pasta Volkan ile girdiği mücadele sonrası topu alan Burak topu ağlara gönderdi ancak pozisyon için faul kararı çıktı.

57. dakikada Eskişehirspor gole yaklaştı. Ceza yayı yanında kazanılan frikikte Pele'nin sert vuruşunda Tolga'dan seken topu Burhan'dan önce Colman kornere gönderdi.

Maça ilk müdahaleyi Şenol Güneş yaptı. Tecrübeli teknik adam Alanzinho'nun yerine Yattara'yı sahaya sürdü. Değişiklik sonrası da Trabzonspor üst üste pozisyonlar buldu. 72. dakikada Jaja'nın ara pasıyla ceza sahasında buluşan Umut, karşı karşıya pozsiyonda kalecinin üzerine vurdu.
Bir dakika sonra ise Jaja bu kez ceza sahası dışından kaleyi yokladı, etkili vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

84. dakikada Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Soldan ceza sahasına sokulan Sezer'in altıpas önüne doğru çıkardığı pasta Burhan'ın vuruşu yandan auta çıktı.

Son anları büyük heyecana sahne olan karşılaşma golsüz sona ererken, Eskişehirspor, sezonun ilk yarısında 6 haftalık galibiyet serisine son verdiği Trabzonspor'un yine 6 haftalık galibiyet serisini sonlandırdı.

-ESKİŞEHİRSPOR: 0 - TRABZONSPOR: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Erdinç Sezertam

Eskişehirspor: Ivesa, Veysel, Nadareviç, Volkan, Koray, Alper, Doğa (Dk. 81 Bülent), Pele, Sezer, Burhan (Dk. 87 Erkan), Batuhan (Dk. 78 Ümit)

Trabzonspor: Tolga, Mustafa (Dk. 90 Barış), Egemen, Giray, Cale, Selçuk, Colman (Dk. 82 Brozek), Alanzinho (Dk. 70 Yattara), Burak, Jaja, Umut

Sarı kartlar: Dk. 79 Sezer, 90 3 Alper (Eskişehirspor), Dk. 56 Egemen (Trabzonspor)



Ajansspor