PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kosmodisk web sayfası Tanıtımı


nullsix
04-19-2011, 18:23
Domain adresi : kosmodisk.com.tr - kosmodiskclassictr.com - kosmodisk.info.tr

Site İçeriğinde Tanıtılan Bazı Ürünler ve Tanıtımları


Kosmodisk Classic Ürününün Tanıtımı

http://www.kosmodiskclassictr.com/wp-content/themes/seohocasiv2/grafik/urun-banner.png


Kosmodisk Classic Nedir ?


Bel ve sırt ağrısı çekenler için yapılmış bir ürün olan Kosmodisk (http://www.kosmodisk.com.tr/) Classic, omurga ve bel bölgesi çevresinde yorgun kasları rahatlatarak bu bölgede yaşanan ağrıları dindirmektedir. Kosmodisk Classic ürününün yapmış olduğu masaj etkisi, kullanıcılarının kan dolaşımını da hızlandırarak rahatlamalarını sağlamaktadır. Kosmodisk Classic Set klinik açıdan test edilerek onaylanmıştır bir üründür ve almış olduğu bir çok uluslararası ödül bulunmaktadır.


Kosmodisk Classic Seti Neden Almalıyım ?


- Bilgisayar başında uzun süre geçiriyorsanız, ağır işlerde çalışmak zorundaysanız, sıkça bel ve sırt ağrılarınızdan şikayet ediyorsanız, oturup kalkmada problem yaşıyorsanız Kosmodisk Classic (http://www.kosmodiskclassictr.com/) sizin için biçilmiş kaftandır.

- Kosmodisk (http://www.kosmodisk.com.tr/cart_add.asp?id=167745&csu=kosmodisk&cex=132728&med=cn&orig=mcn&vir=no&src=tr_seo_kosmodisk_cn_sa_kd-classic-tr&referrer=kd-classic-tr_cn_132728&utm_source=kd-classic-tr_cn&utm_medium=Contextual_Adv.&utm_campaign=tr_seo_kosmodisk_cn_sa_kd-classic-tr_132728&utm_content=) Classic, yorgun kaslarınızı rahatlatır

- Tüm ağrılarınızı dindirir

- Sertleşmiş kaslarınızı yumuşatarak rahatlamanızı sağlar

- Ürün doğal ve oldukça etkilidir

- Yapmış olduğu masaj etkisi ile kan dolaşımınızı hızlandırır

- Yorgun sırt kaslarınızı ısıtma ve dinlendirme özelliğine sahiptir.



Tanıtım yazısının kalan bölümünde, Kosmodisk resmi sitesinde satılan diğer ürünlerden kısaca bahsedelim :


Kosmodisk Prestige Ürünün Tanıtımı

Kosmodisk (http://www.kosmodisk.info.tr/) Prestige, omurganın doğal şeklini korumaya yardımcı olmaktadır. Özellikle uzun süre araba kullananlar için son derece gerekli ve yararlı olan bu ürün sırt ve bel bölgelerine yaptığı masaj ile kullanıcıyı rahatlatmaktadır.

Kosmodisk Prestige bir Araç Sırt Destek Kitidir. Yani araç kullananlar için özel olarak tasarlanmış bir orijinal Kosmodisk ürünüdür. Sırt ve bel bölgelerinde yaşanan ağrıları engellemek veya ağrı yaşayanların ağrılarını gidermek amacıyla kullanılabilir


Trekking Sticks Yürüyüş Batonları Ürünün Tanıtımı


Zayıf ve güçsüz ayak bilekleri olanlar için tavsiye edilen Trekking Sticks Yürüyüş Batonları, eklem yükünü hafifleterek yürüyüş yaparken ve özellikle yokuş aşağı yürürken kullancısını oldukça rahatlatmaktadır. Ürün içerisinde yer alan balonlar vücudun maruz kalacağı darbeleri emmekte ve yürürken ritim tutturmaya yardımcı olmaktadır.


Kosmodisk Life Yoga Set Ürünün Tanıtımı


Kosmodisk (http://www.kosmodiskclassictr.com/) Life Yoga Set sırt, kalça ve omuzlarda esneklik yaratarak sırt ağrılarının önüne geçebilir ve vücudunuzu zinde tutar.

Life Yoga Set İçeriğinde Yer Alanlar

1 ) Yoga Matı

2 ) Yoga Topu

3 ) Yoga Destekleri

4 ) Yoga Bandı


Yoga Matı, soğuk zeminden yalıtım sağlamaktadır. Ürün yumuşak, emici, rahat, dayanıklı, hafif ve yıkanabilirdir. Saklama ve taşıma için de idealdir.

Yoga Topu, rahat bir egzersiz imkanı tanımaktadır. Kolay kavranabilir ve vücudu güçlendirir

Yoga Destekleri, doğru pozisyonu almaya yardımcı olmaktadır. Eğilip bükülmez.

Yoga Bandı, cilde uyumlu ve rahat bir klips içerir. Yeni başlayanlar için tavsiye edilen bu ürün % 100 pamuktan üretilmiştir.



http://content.avenija.com/upload/topshop_TR/image/banner/siparis-ver.png (http://www.kosmodisk.com.tr/cart_add.asp?id=167745&csu=kosmodisk&cex=132728&med=cn&orig=mcn&vir=no&src=tr_seo_kosmodisk_cn_sa_kd-classic-tr&referrer=kd-classic-tr_cn_132728&utm_source=kd-classic-tr_cn&utm_medium=Contextual_Adv.&utm_campaign=tr_seo_kosmodisk_cn_sa_kd-classic-tr_132728&utm_content=)


Site içeriğinde tüm ürünler Televizyonda reklamı yapılan Orijinal http://content.avenija.com/upload/kosmodisk_tr//topshop_logo.png Ürünüdür ve Top Shop - Kosmodisk Garantisi altında satılmaktadır. Lütfen Kosmodisk ya da Topshop siteleri haricinde satılan orijinal olmayan ürünlere itibar etmeyiniz.