PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güiza sonunda gidiyor!


Melancholy
04-14-2011, 13:12
http://medya.haberdar.com/resize.aspx?width=250&file=%2fContent%2f2011%2f04%2f13%2fguiza.JPG


Bir yıl daha sözleşmesi olan ve bir türlü elden çıkarılamayan İspanyol yıldızın sözleşmesi alacaklarına karşılık feshedilecek, böylece yönetim 3 milyon euroluk yükten kurtulacak.



İki sezon önce büyük umutlarla transfer edilen ancak hayal kırıklığından öteye gidemeyen Daniel Güiza için de formül bulundu.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe Kulübü bir yıl daha anlaşması olan İspanyol oyuncu ile alacaklarına karşılık yollarını ayırmayı planlıyor. Daniel Güiza'nın ülkesinden başka bir yere gitmeye yanaşmaması nedeniyle eli kolu bağlanan sarı-lacivertli yönetimin, sezon sonunda oyuncusuyla masaya oturup sözleşmesini feshedeceği, böylece 3 milyon euro ödemekten kurtulacağı bildirildi.

Güiza'nın kulübün önerisine sıcak baktığı ve İspanya'daki yakınlarına, "Bana hemen bir kulüp bulun. Bir milyon euroya bile gelmeye hazırım" dediği belirtildi. Güiza'nın La Liga'da, Hercules, Deportivo ve Getafe'nin transfer listesinde bulunduğu ve bu kulüplerden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakıldığı belirlendi.

Sezon başında Hercules takımı Daniel Güiza için Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euro teklif etmiş ancak bu teklif sarı - lacivertli kulüp tarafından az olduğu gerekçesi ile reddedilmişti.


haberdar