PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun emin adımlarla Süper Lig'e !


Melancholy
04-14-2011, 13:03
Samsun emin adımlarla Süper Lig'e !


Bank Asya 1. Lig ekibi Samsunspor, sezon başında Süper Lig hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor.



http://www.ajansspor.com/resimv3/samsunspor_sev_030411.jpg




2005-2006 futbol sezonu sonunda Süper Lig'e veda eden Samsunspor, yaşadığı maddi imkansızlıklara rağmen yılmadan devam ettiği mücadelede mutlu sona yavaş yavaş yaklaşıyor.

Geçmiş yıllardan gelen ve önemli bölümü Maliyeye ve SSK'ya olan borçlar yüzünden bir dönem iflas noktasına kadar gelen Karadeniz ekibi, şehrin dinamiklerinin harekete geçmesi sonucu yeni bir yapılanmayla toparlanma sürecine girdi.

Bu sene lig başlangıcında önemli hedeflerle yola çıkan kırmızı beyazlı takım, özellikle ligin ikinci yarısında gösterdiği performansıyla tüm spor kamuoyunun da gözde takımlarının başında yer aldı.

Ligin sona ermesine 5 hafta kala topladığı 53 puanla liderliğini sürdürürken, Karadeniz ekibini 49 puanla Mersin İdmanyurdu takımı, ile 47'şer puanlı Çaykur Rizespor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor takımları takip ediyor.

Karadeniz ekibi, kalan 5 haftada 3 maçını iç sahada, 2 maçını da deplasmanda oynayacak. İlk olarak bu hafta sonu Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek Samsunspor'da hedef yine galibiyet.

Cumartesi günü oynanan Denizlispor maçı sonrasında izin verilen takım oyuncularının Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına yarın akşam itibariyle başlayacağı öğrenildi.



Ajansspor