PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Schalke: 2 İnter:1 Schalke yine devirdi !


Melancholy
04-13-2011, 23:59
Schalke yine devirdi !


Milano'da 5 golle şok ettiği Inter'i rövanşta da mağlup etmeyi başaran Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi ve Manchester United'la eşleşti..




http://www.ajansspor.com/resimv3/schalke_sev_inter_130411.jpg




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

SCHALKE: 2 - INTER: 1

Stat
Veltins Arena

Hakem
Damir Skomina (Slovenya)

Schalke
Neuer; Uchida, Metzelder, Hoewedes, Sarpei; Baumjohann (Dk. 73 Draxler), Matip, Papadopoulos, Jurado (Dk. 86 Schmitz); Edu (Dk. 77 Charisteas), Raul

Inter
Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Motta, Sneijder (Dk. 80 Coutinho), Stankovic (Dk. 46 Pandev); Eto'o, Milito

Gol
Dk. 45 Raul (Schalke), Dk. 49 Motta (Inter)

Sarı kart
Dk. 42 Raul, Dk. 66 Papadopoulos, Dk. 87 Schmitz (Schalke), Dk. 30 Lucio, Dk. 58 Motta, Dk. 89 Ranocchia (Inter)

Kırmızı kart
Yok

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmandan 5-2 gibi farklı bir skorla ayrılarak yarı final için büyük avantaj yakalayan Schalke, Inter'i rövanşta konuk etti.

Inter'in etkili olduğu maçın ilk yarısında 45. dakikada Schalke golü buldu.. Jurado'nun pası ile savunma arkasına sarkan Raul, kaleciyi geçtikten sonra yaptığı düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Inter, 49'da beraberliği sağladı.. Sağdan kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselen Lucio'nun kafa vuruşunu iyi takip eden Motta, iki savunma arasında topa dokundu ve meşin yuvarlak Neuer'in yanından ağlara gitti.

81. dakikada Schalke yine öne geçti.. Raul'un savunmanın üzerinden aşırttığı enfes pasa hareketlenen Hoewedes, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı sert vuruşla skoru 2-1'e getirdi.

Inter'i ilk maçta olduğu gibi rövanşta da mağlup eden Schalke, adını yarı finale yazdırırken, karşısına çıkan ekip Manchester United oldu.