PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Milli Takım kadrosu..


Melancholy
03-20-2011, 01:35
İşte Milli Takım kadrosu..


2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı..


http://www.ajansspor.com/resimv3/milli_idman_avniAker_080211.jpg




http://www.ajansspor.com/resim/millitakim_190311.jpg

-CENK TOSUN İLK KEZ-
Türk Milli Takımı'nı tercih eden Gaziantepspor'un genç golcüsü Cenk Tosun, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 29 Mart Salı günü yapılacak Türkiye-Avusturya karşılaşması öncesinde ilk kez (A) Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.

Devre arasında Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt'tan Gaziantepspor'a transfer olan, daha önce Almanya Ümit Milli Takımı'nda forma giyen Cenk Tosun, tercihini Türkiye'den yana kullandığını açıklamasının ardından, ilk kez kadroya dahil edildi.

Genç golcü, Gaziantepspor'daki performansıyla kısa sürede isminden söz ettirmişti.

Bu arada teknik direktör Guus Hiddink, Avusturya maçı kadrosuna, son olarak (A) Milli Takım'ın 19-31 Mayıs 2010 tarihlerinde ABD'de yaptığı kampın kadrosuna davet ettiği Valencia'da forma giyen Mehmet Topal ile Fenerbahçe'de oynayan Mehmet Topuz'u da kattı.

Mehmet Topuz, son olarak 10 Eylül 2008 tarihinde (A) Milli Takım'ın Belçika ile 1-1 berabere kaldığı Dünya Kupası grup eleme maçında, Mehmet Topal ise ABD Milli Takımı ile 29 Mayıs 2010'da yapılan ve ay-yıldızlıların 2-1 kaybettiği özel maçta forma giymişti.

-PROGRAM-
Milli Takım, 22 Mart Salı günü saat 19.00'da Swissotel the Bosphorus'ta toplanacak. Avusturya maçının hazırlıklarına 23 Mart'ta başlayacak A Mili Takım, antrenmanlarını FiYapı İnönü, Recep Tayyip Erdoğan ve Şükrü Saracoğlu stadlarında yapacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve bir futbolcunun katılımıyla 23 ve 28 Mart tarihlerinde Swissotel'de birer basın toplantısı düzenlenecek.

A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, 24 Mart Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu ile Türk Hava Yolları arasındaki sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi sebebiyle düzenlenecek imza törenine de katılacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Türkiye-Avusturya EURO 2012 grup eleme karşılaşması, saat 20.30'da başlayacak.


Ajansspor