PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizi izleme adresi


nullsix
03-18-2011, 01:37
Site Adresi : tividizi.com

İçerik : Online dizi izleme sitesi

Site Kuruluş Tarihi : Nisan 2010

Site Tanıtımı : İçinde bulunduğumuz zamanın en büyük problemi, sanırım yine kendisi; “zaman”… Gün içerisinde yaşadığımız koşturmaca, kovalamaca yüzünden birçok keyfimizi ertelemek zorunda kalıyoruz biz insanlar. Sosyal aktivitelerimiz de bunun bir parçası elbette. Televizyon programları da en çok ertelenen aktivitelerin önünde yer almakta hiç şüphesiz. Bu bağlamda www.tividizi.com sizlere, ertelediğiniz televizyon programlarını izleme fırsatı sunmaktadır.

Bu sitede online olarak izlemek isteyeceğiniz, bütün diziler bulunmaktadır. Yabancı dizilerde buna dahil. Ayrıca www.tividizi.com siz televizyon severlere her türlü imkanı da sunmaktadır. Bahsettiğimiz üzere; yerli ve yabancı dizi seçenekleri, çizgi dizi seçenekleri, televizyon programları ve hatta eski dizileri dahi bu sitede bulmanız ve online olarak izlemeniz mümkün.

Bir dizi severin en nefret ettiği şey nedir? Evet, evet reklamlar dediğinizi duyar gibiyim. Online dizi seyretmenin bir ayrıcalığı da bu işte. Online olarak dizi izle (http://www.tividizi.com)diğinizde, reklam derdi ile, keyfinize ara vermek zorunda kalmıyorsunuz. Ayrıca bir sonraki bölümü beklemek zorunda da değilsiniz. Günlük koşturmacalar yüzünden izleyemediğiniz bütün bölümleri, peş peşe izleyebilirsiniz…

Özellikle televizyon kanallarının uygulamakta olduğu politikayı da online dizi sayesinde yenebilirsiniz. Günümüz televizyonculuğunda prime time dediğimiz saatlerde aynı derecede rehabet gören diziler, aynı zamanda yayınlanmaktadır. Örneğin Perşembe gününü ele alalım: Siz çok koyu “Kurtlar Vadisi Pusu” hayranısınız, eşiniz ise “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisini beğeniyor. Artık online dizi sistemi sayesinde bu derdi yaşamak ve kavga etmek zorunda değilsiniz. Bırakın eşiniz istediği diziyi izlesin, nasıl olsa hiçbir şey kaçırmayacaksınız.

www.tividizi.com sitesi online dizide gerçekten bir numara. Bu site sayesinde dilediğiniz diziyi, dilediğiniz zamanda izleyebiliyorsunuz. Bu sitede upload ekibi gerçekten çok iyi çalışıyor. Öyle ki; yayında olan bir dizinin o günkü bölümü, dizinin bitiminden sadece 10 dakika sonra siz izleyicileri ile buluşmaktadır. Evet yanlış duymadınız aynı gün program yayınından 10 dakika kadar bir süre sonra dizinizi www.tividizi.com dan izleyebilirsiniz. Bu sistem sayesinde, dizi keyfinin reklamlar ile bölünmesini istemeyen birçok kişi, televizyon yerine www.tividizi.com sitesini seçmektedir.

HD kalitesinde yayın yapmakta olan www.tividizi.com sitesinin kategorilerine göz attığınızda aradığınız programı bulamamak mümkün değil. Site hiçbir programı es geçmemiş. Yerli ve yabancı dizilerde en çok rağbet görenlerden sadece bir kaçı şunlar:

Yerli Dizi; Yabancı Dizi;

- Ezel, – Lost,
- Fatmagül’ün suçu ne izle – Prison Break,
- Küçük sırlar, – Dexter,
- Gönülçelen izle, – Fringe,
- Kurtlar vadisi pusu, – Flash Forward,
- Geniş aile, – Spartacus,
- çakıl taşları izle, – How i meet your mother,
- Yer gök Aşk – Doctor who.

Bu tür dizileri ve çok daha fazlasını www.tividizi.com sitesini ziyaret ederek izleyebilirsiniz. Bu sitenin benzeri sitelerden bir adım daha önde olduğunu göreceksiniz. Diziler altında diğer izleyiciler ile sohbet edip, yorumlar yapabilir; görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Böylece sevdiğiniz diziden çok daha fazla keyif alacaksınız. Ayrıca bu sitenin bir özelliği de dizileri tek parça halinde izleyebiliyor olmanız. Birçok sitede bu uygulama 15′er dakikada bir part şeklinde sunulurken, www.tividizi.com ayrıcalığıyla tek parça halinde bütün bölümü bitirebilirsiniz.

Dizi ve televizyon programcılığını bir adım daha öteye taşıyarak, dilediğiniz zaman dilediğiniz dizi ve programı HD kalitesinde takılmadan ve bir bütün olarak izlemek istiyorsanız; www.tividizi.com sizinde tek adresiniz olacak. Sitemizi kesinlikle incelemelisiniz.