PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayern Munih:2 İnter:3 Inter inanılmazı başardı !..


Melancholy
03-16-2011, 00:13
Inter inanılmazı başardı !..


Allianz-Arena nefis bir Devler Ligi mücadelesi yaşandı.. Son şampiyon Inter, geçen sezon kupadan ettiği Bayern Münih'i yine kupanın dışında bıraktı.. Hem de son anlarda..




http://www.ajansspor.com/resimv3/inter_pandev_bayernsev_150311.jpg




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

BAYERN MÜNİH: 2 - INTER: 3

Stat
Allianz-Arena

Hakem
Pedro Proença

Bayern Münih
Kraft, Lahm, Van Buyten (Dk.70 Badstuber), Breno (Dk.90 Kroos), Pranjic, Schweinsteiger, Gustavo, Robben (Dk.68 Hamit Altıntop), Muller, Ribery, Gomez
Yedekler: Butt, Ottl, Klose, Tymoschuk

Inter Milan
Julio Cesar, Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu (Dk.87 Nagatomo), Stankovic (Dk.51 Coutinho), Motta, Cambiasso, Eto'o, Sneijder, Pandev (Dk.90 Kharja)
Yedekler: Castellazzi, Cordoba, Mariga, Materazzi,

Goller
Dk. 4 Eto'o, Dk. 21 Mario Gomez, Dk. 31 Müller, Dk. 63 Sneijder, Dk. 88 Pandev

Sarı kart
Dk. 38 Luiz Gustavo, Dk. 57 Breno (Bayern Münih) Dk. 59 Lucio, Dk. 89 Pandev, Dk 90 Kharja, Dk. 90 Motta

Kırmızı kart
Yok

Bayern Münih ile Inter, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Münih'te karşı karşıya geldi.

İtalya'daki
ilk maçı 1-0 kazanan Louis Van Gaal'in Bayern Münih'i, heyecan fırtınasına sahne olan maçta İtalyan ekibine karşı süper oynadı ama kupanın dışında kaldı.

Inter maçı erken gelen bir golle açtı. Sol kanattan başlayan atakta, göbekteki Pandev aldığı pasla bekletmeden güzel bir ara pas verip Eto'o'yu kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Kamerunlu oyuncu güzel bir vuruşla topu kalecinin bacak arasında ağlara gönderdi.

Bu golden sonra adeta fırtına gibi esen Bayern, 21. dakikada ilginç bir golle beraberliği yakaladı. Robben'in sert şutunu kaleci Julio Cesar elinden kaçırdı, Mario Gomez sırtı kaleye dönük olmasına rağmen güzel bir vuruşla bu hatayı affetmedi ve kalecinin üstünden takımına beraberlik golünü getirdi.

Ataklarına devam eden Bayern çok vakit kaybetmeden 2. golü de buldu. 31. dakikada Robben'in ara pasında araya giren Inter savunması adeta Müller'e asist yapmış oldu. Başarılı oyuncu kalecinin yanından aşırtarak topu köşeden ağlara gönderdi.

35. dakikada Ribery kaleciyle karşı karşıya kalıp topu Cesar'a takarak mutlak golü kaçırırken, 39. dakikada ise Stankovic ceza alanında yerde kaldı ve penaltı bekledi ancak hakem oyunu devam ettirdi. 40. dakikada ise inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Uzun pasta ceza alanında dokulunan top Cesar'ı aştı ve kale çizgisinde adeta durdu. Ranocchia'nın uzaklaştırmak için vurduğu top, Müller'in ayağına çarpıp yan direkten döndü ve uzaklaştı. İlk yarı bu şekilde noktalandı.

İkinci yarıya Inter biraz daha toparlanmış şekilde başlamasına rağmen kalesinde yine tehlikeli pozisyonlar gördü, ancak istediği golleri de bulmayı başardı.

63. dakikada gelişen atakta Eto'o'nun pasını alan Sneijder, ceza sahası dışı sağ çaprazından sert vurdu, kaleci Kraft köşeye giden topa hamle yapmaya çalışsa da başarılı olamadı: 2-2

68. dakikada Robben yerini milli futbolcumuz Hamit Altıntop'a bıraktı. Hamit oyuna girmesinin ardından takımının ataklarında önemli rol oynadı ancak şokla sahadan ayrıldı.

Özellikle son anları heyecan fırtınasına sahne olan maçta Bayern skoru korumaya çalıştı, bulduğu pozisyonlarda istediğini elde edemedi ve ani bir Inter atağında şok oldu.

88. dakikada uzun pasla Eto'o topla buluştu ceza alanına soldan girdi ve kalabalıklaşan savunmaya rağmen sağından gelen Pandev'e pasını verdi. Bu oyuncunun güzel vuruşunda top ağlara gitti ve Inter 3-2 öne geçti.

Bu maçtan önce Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 7 maçı kazanan Bayern Münih, böylece geçen sezon kupanın finalinde 2-0 yenilip müzesine götüremediği kupada yine aynı rakibe elendi ve evdeki serisi de bitti.

Bayern Münih üst üste beşinci kez çeyrek finale adını yazdırma şansını da kaybetti. Münih temsilcisi, çeyrek finale çıkamadığı son yıl olan 2006'da ikinci turda bir başka İtalyan takımı Milan'a elenmişti.



Ajansspor