PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Manchester Unıted:2 Marsilya:1 ''Çeyrek'' porsiyon bezelye !..


Melancholy
03-16-2011, 00:10
''Çeyrek'' porsiyon bezelye !..


Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United yoluna devam etti, Marsilya tamam dedi.. Ada'da Javier Hernandez nam-ı diğer Chicharito 'Küçük Bezelye' fırtınası esti ve Şeytan'ı çeyrek finale taşıdı..


http://www.ajansspor.com/resimv3/JavierHernandez_marsilya_150311.jpg




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

MANCHESTER UNITED: 2 - MARSİLYA : 1

Stat
Old Trafford

Hakem
Carlos Vesalco Carballo

Manchester United
Van der Sar, O'Shea (Dk. 37 Rafael Da Silva -> Dk.70 Fabio Da Silva), Smalling, Brown, Evra, Nani (Dk.62 Valencia), Carrick, Scholes, Giggs, Hernandez, Rooney
Yedekler: Kuszczak, Berbatov, Obertan, Gibson



Marsilya
Mandanda, Fanni, Heinze, Diawara, Taiwo, M'bia Etoundi (dK.80 Jordan Ayew), Cheyrou, Remy, Gonzalez, Andre Ayew, Gignac (Dk.69 Valbuena)

Yedekler: Andrade, Hilton, Cisse, Kabore, Abriel,

Goller
Dk. 5 ve 75 Hernandez, Dk. 82 W. Brown (kendi kalesine)

Sarı kart
Dk. 20 J. Hernandez, Dk. 72 Valbuena, Dk. 90 Remy

Kırmızı kart
Yok

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Manchester United ile Marsilya 0-0'ın rövanşında Old Trafford'da karşı karşıya geldi.

Maça
hızlı başlayan ManU, henüz 5. dakikada öne geçti. Soldan Giggs'in orta şut karışımı vuruşunu kazanan Rooney kalecinin yanından kaleye gönderdi, çizgi üzerinde Javier Hernandez topu boş filelere gönderdi.

İlk yarıda üstün olan İngiliz temsilcisi zaman zaman etkili ataklar bulsa da farkı açamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da İngiliz ekibi rakibini kontrol etmeyi başararak farkı açtı, kalesinde gol görse de tura uzanmayı bildi.

75. dakikada Valencia'nın pasında Giggs sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve pasını ceza sahasında boş bekleyen Hernandez'e bıraktı. Genç Meksikalı topu filelere gönderdi ve maçın kapanışını yaptı.

81. dakikada ise Marsilya'nın baskısında golü kalesinde gördü. Sol köşeden kullanılan korner atışında Heinze ile birlikte yükselen Brown'ın ters kafa vuruşu ağlara giderken, Scholes'un çizgi üzerindeki çabası topun ağlara gitmesine engel olamadı.

Bu skorla Manchester United çeyrek finale yükselirken, turnuvada oynadığı üst üste 9. karşılaşmada da yenilmedi.

Fransız takımlarıyla evinde oynadığı son 12 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmeyen Manchester United, yine 2. turda 3 yıl önce eşleştiği Lyon ile geçen yıl karşılaştığı Lille'i 1-0'lık sonuçlarla geçmişti.

Öte yandan Manchester United'da kaleci Edwin Van der Sar İngiliz ekibinin formasıyla 50. Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Manchester United'ı evinde yenen ilk Fransız takımı olmak için mücadele veren Marsilya ise bunu başaramazken, İngiltere'de oynadığı son 6 maçtan 5.'sini de kaybetmiş oldu. Marsilya ile Manchester United ile daha önce 3 kez karşılaşmıştı ve galibiyet - mağlubiyet - beraberlik sayıları dengedeydi. Bu maçın ardından bu denge de bozuldu.



Ajansspor