PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pistteki çılgın Türk: 4 kırıkla şampiyon


Melancholy
03-11-2011, 12:23
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/502220110311071531374.jpg (http://www.haber7.com/)

Moto-siklet Şampiyonası 1. ayak sıralama turlarında geçirdiği kaza so-nucu ağır yaralar alan Milli motosikletçimiz Yunus Erçelik ayağında 4 kırık, elinde 2 kesik ve 5 dikişe yarışmak istedi. Doktorlar 'kesinlikle olmaz' dedi ama...

Celal Demirbilek'in haberi

Yunus Erçelik, ayağında 4 kırık, elinde 2 kesik ve 5 dikişe rağmen şampiyon oldu.
Milli motosikletçimiz, Yunanistan’da düzenlenen Türkiye Moto-siklet Şampiyonası 1. ayak sıralama turlarında geçirdiği kaza so-nucu ağır yaralar aldı, ancak yılmadan yarıştı ve zafere ulaştı.
Buna çılgınlık mı, tıbba karşı koymak mı, yoksa azmin zaferi mi denir... Yunanistan’ın Serez kentinde yapılan Türkiye Motosiklet Şampiyonası’nın 1.ayağında tıp adına çok ilginç bir olay yaşandı. İlk kez bir Türkiye Şampiyonası’nın yurt dışında düzenlendiği bu yarışta milli motosikletçimiz Yunus Erçelik, tüm izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı.

“Yarışamaz” raporu verdiler

1000 cc A Grubu yarışının sıralama turlarında geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan, sağ ayak ****tarsal kemiklerindeki 4 kırık ve sağ elindeki iki kesik ve 5 dikişle doktorların yarışmasında sakınca gördükleri Yunus Erçelik, tüm bunlara rağmen bir gün sonraki yarışa özel izinle çıktı. Yunanlı doktorların“yarışamaz” raporu vermelerine karşın, milli sporcumuz, motor dünyasının en “baba yarışı” denilen 1000 cc de, 169 racing team ile 1.23 sn’lik dereceyle pistin en iyi zamanını yaparak şampiyon oldu.Bu yarışta ikinciliği Belçika’dan yarışlara katılan Türk yarışçı Erdal Karabulut, üçüncülüğü ise, Burak Albayrak elde etti.

Herkesi hayrete düşürdü

Çılgın motorcu bu şartlara karşın inanılmaz başarısının ardından kırıklara, dikişlere ve kesiklere rağmen herkesi hayretler içinde bırakarak, bu kez Türkiye TMF GP Kupası’na da katılarak pole pozisyonu ile başladığı yarışı da birinci bitirme başarısını gösterdi. Aynı anda Yunanistan şampiyonası’nın da yapıldığı pistte Yunanlı motorcular ve seyirciler Yunus Erçelik’e büyük ilgi gösterdiler.

Hürriyet (http://www.hurriyet.com.tr/)